fbpx

HalfPrice Slovenija: dočakali smo odprtje prodajalne HalfPrice v Ljubljani

HalfPrice - Supernova Ljubljana Rudnik

HalfPrice Slovenija je od danes na voljo vsem "lovcem" na ugodne cene, saj ponuja pestro izbiro znanih blagovnih znamk iz vsega sveta po neverjetno znižanih cenah. Skoraj eno leto od ustanovitve ima veriga HalfPrice več kot 50 dobro založenih klasičnih lokacij, uspešno spletno trgovino in prisotnost na šestih tujih trgih.

HalfPrice je sodoben koncept prodajalne v cenovnem segmentu, ki ponuja široko paleto priljubljenih
blagovnih znamk po privlačnih cenah, vključno z oblačili, obutvijo, dodatki, kozmetiko, igračami in
izdelki za dom.

»V začetku maja bomo praznovali prvo obletnico našega HalfPrice koncepta. V kratkem času je pridobil močno priznanje, pa tudi spoštovanje strank v vsaki od držav, kjer je bil predstavljen. Sedaj je čas za Slovenijo, še en trg na Balkanu takoj po Hrvaški, kamor je bila veriga pripeljana. Strategija CCC grupacije je do leta 2025 odpreti približno 250 HalfPrice prodajaln. Pri tem cilju smo že na dobri poti,« pravi Adam Holewa, izvršni direktor v HalfPrice.

Slovenska prodajalna HalfPrice se nahaja v galeriji Supernova Ljubljana Rudnik. »Mesto ni bilo
 naključna izbira. Trenutno se prenavlja in bo do konca letošnjega leta postal eden največjih slovenskih
trgovskih centrov na vrhuncu maloprodajnega oblikovanja. Naš koncept ugodnih cen bo odlično
dopolnilo obstoječi ponudbi,« pravi Joanna Czyżewska, podpredsednica za prodajo v HalfPrice.

Novo odprta HalfPrice prodajalna v Ljubljani je s skoraj 1.200 m2 moderne prodajne površine zaposlila 
že 25 ljudi. »Obiskovalci naše prodajalne bodo našli pestro ponudbo oblačil, obutve, kozmetike, igrač
in gospodinjskih pripomočkov, ki se prodajajo tudi do 80 % nižjih cenah od prvotnih. Kot CCC grupacija smo v Sloveniji prisotni že skoraj desetletje, tako da imamo dokaj dobro predstavo o preferencah lokalnih potrošnikov. Zagotovo bomo postali prizorišče ponudbe slovenskih lovcev na nizke cene,« pravi Malwina Winter, podpredsednica za nabavo v HalfPrice.

V Evropi je že več kot 50 HalfPrice prodajaln. Decembra 2021 je veriga začela spletno prodajo. Koncept je na voljo tudi na Poljskem, v Avstriji, Češkem, Hrvaškem in Madžarskem. Kmalu bo HalfPrice debitiral tudi na slovaškem trgu.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!