fbpx
Foto: envato

Aprila nas čaka retrogradni Pluton, ki bo do 8. oktobra vplival na naša življenja

Že sama beseda retrogradnost nas spominja na nekaj negativnega, stagnacijo, blokade, pokvarjene načrte itd. Morda ste slišali za astrološko zgodbo o retrogradnem Merkurju, ki lahko vse obrne na glavo, a to je veliko bolj kompleksno.

Kako močno bo retrogradna faza vplivala na naše življenje, je odvisno od retrogradnega planeta in od položaja drugih planetov, od astrološkega znaka retrogradnega planeta in mnogih drugih dejavnikov.

Retrogradni Pluton nastopi 29. aprila 2022, ampak brez skrbi, ne bo velikih sprememb.

To bo obdobje, ko se bomo spraševali o moči in nadzoru v življenju. Številni odnosi se bodo razjasnili v dneh vladavine retrogradnega Plutona. Če so z vami nekateri poskušali manipulirati, je zdaj čas, da se znebite teh strupenih ljudi. Oddaljite se od njih in pokažite, da vi obvladujete svoje življenje, ne zunanji dejavniki.

Po drugi strani, če ste poskušali nadzorovati osebo ali situacijo, je zdaj čas, da se prepustite in pustite, da tok življenja naredi svoje. Možno je, da se boste znebili številnih navad, predsodkov, prepričanj.

Odstranite slabe stvari. Foto: Ali Pazani / Unsplash

Retrogradni Pluton prinaša odstranitev slabega, soočenje z realnostjo, še posebej, ko gre za strupene odnose. Mnogi bodo spoznali, da so v slabem razmerju, ki nima prihodnosti, in se bodo v tem obdobju odločili za ločitev, to je lahko težka sprememba. Na koncu boste spoznali, da ste se znebili tistega, kar vam je prinašalo nezadovoljstvo.

Mnogi se bodo znebili slabih navad, določenih odvisnosti. Retrogradni Pluton bo trajal do 8. oktobra 2022 – vsako leto traja približno 5 mesecev in ni razloga za skrb, saj nas le opozori, kako naj uredimo svoje življenje.

Astrologi poudarjajo, da en pojav prinaša še več izzivov kot retrogradni Pluton, in to je sončni mrk v Biku, ki naj bi nastopil 30. aprila.

Ne skrbite vse bo ok, uživajte v življenju.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!