fbpx

Halloweek v koruznem labirintu Krtina: zabava za noč čarovnic

Ideja za izlet v času krompirjevih počitnic

Zadnjič posodobljeno: :

Koruzni labirinti so letos v Sloveniji pravi hit. Še posebaj pa je vreno obiskati koruzni labirint na krtini pri Domžalah, ki bo v časi počitnic ponudil prav posebno doživetje - Helloweek.

Zadnji teden v oktobru, od ponedeljka 25.10.2021 do nedelje 31.10.2021, bo koruzni labirint Krtina odet v tematiko Noči čarovnic (Helloween). Poimenovali so ga Halloweek.


Poleg vseh 14 zabavno poučnih točk vas bodo pričakale še čarovnice, okostnjaki, duhovi, umetniško oblikovane buče in še marsikaj zabavnega in strašljivega. Labirint lahko obiščete od 10. ure dalje in vse do 21. ure zvečer. Tako dnevni kot nočni obisk je primeren za vse starosti. Preplašili in nasmejali vas bomo na strašno duhovit način.


Z zadnjim dnevom v oktobru pa se bo tako zaključila letošnja sezona, ko bodo tudi objavili nagrajenca nagradne igre, v kateri lahko sodelujejo vsi, ki obiščejo koruzni labirint Krtina. Nagrada je izlet v Gardaland za 4 osebe. Vabljeni v koruzni labirint Krtina in naj se dogodivščina prične.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!