HandEnergy: ročni polnilec, ki ga med napajanjem telefona obračate kot Powerball

Žepni ročni polnilnik HandEnergy

Poznate kroglo Powerball? Z enakim gibanjem zapestja lahko zdaj ročno napolnite pametni telefon. Inovacija sliši na ime HandEnergy, ki je hkrati učinkovit pripomoček za razgibavanje zapestja oz. mišic cele roke.

Osnovne Informacije
Znamka
HandEnergy
Model
Cena
79 €
Trgovina

Prazna baterija je največja pomanjkljivost pametnih telefonov, ki postajajo vse bolj požrešni, baterije pa jim le stežka sledijo. Polnjenje je tako ena od naših glavnih skrbi. A ne, če imate s seboj prenosni polnilnik HandEnergy, ki omogoča polnjenje telefona brez vtičnice ali prenosnega polnilnika. Vse, kar morate storiti, je, da prek kabla povežete kroglasti generator in pametni telefon, začnete obračati zapestje, kot bi v roki držali Powerball, in zgodi se ‘čarovnija’.

PREBERITE ŠE: Tako standardni polnilec za telefon spremenite v brezžični polnilec


Glavna prednost prenosnega polnilnika HandEnergy je, da niste odvisni od ničesar, le od lastne sile. Naprava temelji na dvoosnem žiroskopu. V notranjosti skriva rotor, ki se vrti in proizvaja upor, ki daje uporabniku občutek, da v roki držite večkilogramsko utež. Gibanje pri tem ustvarja dovolj energije, da polnite telefon.

Verjetno veste, da je bilo Powerball precej težko ”zagnati” oz. ujeti momentum. Pri HandEnergyju to opravi elektronika, ki aktivira rotor, od tu pa zadevo z gibanjem zapestja prevzame uporabnik. Gibi povzročajo vrtenje sredice do 5000 obratov na minuto. Mehansko energijo naprava pretvarja v električno, ki napaja baterijo zmogljivosti 1000 mAh, ta pa prek USB-kabla pametni telefon. HandEnergy ni za vsakodnevno polnjenje, prej rešitev v sili, saj morate za povsem polno baterijo HandEnergy vrteti celo uro. Na voljo je za 79 evrov.

Galerija – prenosni polnik HandEnergy:

Dodatne Informacije

Več informacij:
hand.energy

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!