fbpx

Hanna

Režija: Joe Wright. Igrajo: Cate Blanchett, Saoirse Ronan, Eric Bana, Olivia Williams, Michelle Dockery, Dee Bradley Baker, Tom Hollander.Na videz krhka najstnica Hanna v sebi skriva temno plat neusmiljene morilke, saj jo je oče že od rojstva v osami vzgajal za popolno smrtonosno orožje. Naposled se Hanna odpravi ...

Pomembne Informacije
Kdaj?
Kje?
Kolosej & Planet Tuš
Organizator
Dogodek na Facebooku
Vstopnina

Režija: Joe Wright.
Igrajo: Cate Blanchett, Saoirse Ronan, Eric Bana, Olivia Williams, Michelle Dockery, Dee Bradley Baker, Tom Hollander.

Na videz krhka najstnica Hanna v sebi skriva temno plat neusmiljene morilke, saj jo je oče že od rojstva v osami vzgajal za popolno smrtonosno orožje. Naposled se Hanna odpravi na posebno smrtonosno misijo maščevanja, a na poti prek Evrope ji ves čas sledijo agenti Cie pod vodstvom hladnokrvne agentke Marisse. Med vratolomnimi pregoni in krvavimi spopadi Hanna odkriva srhljive podatke o svoji preteklosti, ki na glavo postavijo vse, v kar je od nekdaj verjela.

Prejšnje
Avtomobili 2

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.