fbpx

Hi Sea plavajoči hotel, ki ponuja popoln pobeg od vsakdanjega življenja

Foto: Youtube
Zadnjič posodobljeno: :

Navdih in vizija sta pomembna pri uresničevanju inovativnih projektov, ki premikajo meje. V tem primeru je vizionar kitajski podjetnik in njegov navdih za tradicionalne plavajoče splave, ki so jih lokalni ribiči uporabljali za dolgotrajno preživetje, je privedel do izgradnje plavajočega otoka brez povezav s celino in daleč od preostalega sveta.

Hotel Hi Sea se nahaja na Kitajskem na morskem območju otoka Dongshan v Fujianu, 500 metrov od obale. Je kot plavajoči otok, ki nima meja s kopnim in je neodvisen od zemeljskega sveta.

Prostor, velik 500 kvadratnih metrov, je opremljen z dnevno sobo, tremi sobami za goste in kuhinjo. V vsaki sobi je naravna svetloba, ki prehaja skozi velike steklene površine. Notranjost je preprosta, osnovni ton barve lesa pa ustvarja toplo in prijazno vzdušje. Hotel ima tudi zunanji masažni bazen, balkoni so opremljeni s skrbno izbranimi mizami in stoli, poleg pa so za vsakodnevno rekreacijo privezani čolni in kajaki.

Ne glede na to, ali gre za druženje s prijatelji, družinske večerje ali poslovne dejavnosti, so gostje v popolni zasebnosti, saj hotel sprejme le eno skupino gostov. Tu lahko čutite počasnost in udobje življenja.

Zdi se, da celotna “stavba” odpira um morju in zadovoljuje hrepenenje ljudi po naravi in ​​čistosti.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!