fbpx

HOFER tudi letos obdaruje slovenske prvošolčke s knjigo Bralne značke

Pri podjetju HOFER bodo v sodelovanju z Društvom Bralna značka Slovenije - ZPMS slovenske prvošolčke letos septembra že petič obdarili s knjigo. Prvošolčki v Sloveniji in slovenski otroci zunaj njenih meja bodo letos prejeli slikanico pisateljice Svetlane Makarovič in ilustratorja Tomaža Lavriča, Škrat Kuzma dobi nagrado.

Branje je znanje in tega se zaveda tudi podjetje HOFER Slovenija, ki bo v sklopu projekta Radi beremo tako v petih letih omenjene akcije v sodelovanju z Bralno značko podarilo več kot 125.000 knjig. V šolske klopi bo letos sedlo več kot 21.000 prvošolčkov, ki jih bo s škratovskimi prigodami za branje navduševal tudi navihani škrat Kuzma.

Vrečka za šolo, ki so jo prejeli otroci HOFERjevih zaposlenih.
Vrečka za šolo, ki so jo prejeli otroci HOFERjevih zaposlenih.

Za lažji vstop v šolo

Prvi šolski koraki so velika prelomnica za otroke in starše ter pričetek pridobivanja številnih znanj. Podjetje HOFER z več kot 1800 sodelavkami in sodelavci je za lažji vstop v šolo vse prvošolčke svojih zaposlenih še dodatno obdarilo. Več kot 160 otrok je namreč prejelo darilno vrečko s šolskimi potrebščinami, kjer pa seveda ni manjkalo niti sladko presenečenje.

Dodatne Informacije

Več informacij na:
hofer.si

Vsebino omogoča Hofer.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!