fbpx

Horoskop februar 2022: kaj vam prinaša zadnji zimski mesec?

Foto: Pexels /Pixabay

Zima se počasi poslavlja. Pred nami je zadnji zimski mesec, le kaj nam prinaša? Srečo? Zdravje? Finančna sredstva? Ali topel objem? Odgovor vam prinaša horoskop za februar 2022.

Februar je najkrajši, a po mnenju astrologov najbolj vznemirljiv mesec v letu 2022. Pred nami je obdobje pozitivnih dogodkov in sprememb. Imeli bomo priložnost, da napredujemo v poslu, zaslužimo denar ali celo spoznamo sorodno dušo.

Horoskop za februar 2022 za posamezna znamenja napoveduje to!

Oven

To obdobje težko imenujemo stabilno. Ovnom se ne bo lahko izogniti konfliktom. Poskusite več komunicirati, sicer boste tvegali, da izgubite zaupanje in naklonjenost ljubljene osebe. V službi vas bo preplavil plaz nalog. Na področju financ ne bo sprememb. Morda boste pri nekaterih stvareh želeli obupati, vendar ne smete sprejemati prenagljenih in čustvenih odločitev. Izogibajte se skušnjavi, da bi izboljšali svoje finance z izposojo denarja. Samski bodo končno spoznali osebo, ki jim je všeč, zato bodo poln energije in veselja.

via GIPHY

Bik

Za predstavnike tega znamenja prihaja zelo lep čas, veliko sprememb, lepih dogodkov in možnosti za zmago. Lahko se lotite kakršnega koli dela, ki ga že dolgo odlašate. Februar vam ponuja priložnost, da osvojite srce ljubljene osebe in napredujete v karieri. Seveda vas lahko tako aktivno življenje izčrpa, zato si morate privoščiti krajši oddih do konca februarja. Denar bo prišel v vaše roke v majhnem, a enakomernem toku, tako da če že dlje časa načrtujete neki nakup, bo februarja pravi čas za le to.

Dvojčki

Dvojčki vstopajo v obdobje, ko jih čakajo nova poznanstva in užitki. Pri stikih z nasprotnim spolom morate biti še posebej previdni. Zvezde priporočajo dvojčkom, naj se osredotočijo na estetske užitke – hodijo na razstave, koncerte, predstave, da razvijejo občutek za lepoto. Februar bo odličen mesec za inovativne ideje. Ne bežite od pomoči, bolje je, da si naloge delite, da lahko vse opravite pravočasno in učinkovito. V družinskem življenju se pričakuje mir in harmonija, vendar le, če lahko združite kariero in zasebno življenje.

via GIPHY

Rak

Raki imajo srečo! Tako kot januarja bodo tudi v zadnjem zimskem mesecu dosegli svoje cilje. Pravi čas je za navezovanje novih stikov zlahka se spoprijateljite. Ta mesec bo še posebej uspešen za rake na kariernem področju, saj boste napredovali ali prejeli povišanje plače. Samski lahko pričakujejo kratkotrajno romanco.

Lev

Zadnji mesec zime bo s seboj prinesel precejšnje število problematičnih zadev, a levi bodo še vedno dobro razpoloženi. Zdi se, kot da so postali brezupni romantiki, saj pogosto lebdijo v oblakih, potopljeni v sanjarjenje. Prekomerna raztresenost lahko negativno vpliva na odnose v službi. Finančna sfera vas bo navdušila s stalnimi prihodki. Najverjetneje boste celo dobili nazaj svoj stari dolg. Samski lahko spoznajo novo osebo in ta odnos se lahko spremeni v romanco.

via GIPHY

Devica

Devicam bo mesec februar hitro minil. Nenehno boste potopljeni v nove projekte, ideje in poznanstva. To bo vplivalo na odnose s prijatelji in družino, ki se bodo pritoževali nad pomanjkanjem vaše pozornosti. Na področju kariere lahko dobite veliko naročilo ali se odpravite na dolgo poslovno pot v tujino. S financami ne bo vse rožnato. Velik nakup, ki si ga že dolgo želite opraviti, bo treba odložiti. Samski ne bodo spremenili svojega statusa.

Tehtnica

Za tehtnico bo v februarju značilna nestabilnost. Predstavniki tega znaka bodo začeli naključno spreminjati hobije, družbeni krog, cilje in želje. To lahko povzroči negativne posledice v službi in v odnosih. Poskusite slediti temu kar imate, da ne izgubite službe in ljubljene osebe. Zaradi nihanja razpoloženja lahko pride do rahle ohladitve v ljubezenskih odnosih. V tem mesecu bodo tehtnice preveč obremenjene.

via GIPHY

Škorpijon

Zadnji zimski mesec bo za škorpijone razmeroma miren. Naveličali so se vrveža in nenehne pozornosti. Spet bolj cenijo tradicionalne družinske vrednote. Pogosteje bodo doma, obiskovali bodo daljne sorodnike. V karieri vas lahko čaka menjava službe ali sodelavcev. Samski lahko srečajo sorodno dušo, a da bi to osebo osvojili, bodo morali pozabiti na svoje nezaupanje.

Strelec

Prišel je čas, ko je treba delati skoraj neutrudno. Ta mesec bo naslednji krog v vaši karieri, a le, če bo boste postali bolj odgovorni. Kar zadeva finance, sprememb še ni pričakovati. Izogibajte se konfliktom s prijatelji. Vse, kar naredite zdaj, bo nagrajeno malo kasneje, zato bodite potrpežljivi. Mesec je ugoden za gradnjo družinskih odnosov. Partner vam bo nudil vso možno podporo in prevzel večino gospodinjskih opravil. Malo verjetno je, da bodo samski našli sorodno dušo, a na obzorju so že nove simpatije.

via GIPHY

Kozorog

Ta mesec bodo kozorogi odkrili nova znanja, ki jim bodo v prihodnosti zagotovo koristila. A to ne pomeni, da se vam bodo v glavi pojavljale nove informacije, zato ne zavrnite prijav na strokovne tečaje in izobraževanja. Ta mesec se lahko odločite za korenito spremembo poklica. Februar ne bo nič manj pozitiven na finančnem področju, a le, če se boste uprli skušnjavi, da ves zasluženi denar porabite za nepotrebne stvari. Na osebnem življenju vas čakajo spremembe na bolje. Samski bodo končno našli varno zatočišče.

Vodnar

Februar vam lahko prinese nepričakovane težave in skrbi. Astrologi pravijo, da si morate pobliže ogledati svojo okolico, saj imate za svojega prijatelja zelo zavistno osebo. Ta mesec bo za podjetnike precej dober. Posel bo šel navzgor. Na področju družinskih zadev bo vse malce zapleteno. Partnerski odnosi bodo napeti in prepiri bodo nastajali dobesedno iz nič. Pomislite, zakaj ste v preteklosti užalili svojo sorodno dušo in se poskusite odkupiti.

via GIPHY

Ribi

Ribe čaka skušnjava, želeli se bodo potopiti v melanholično razmišljanje. Toda čas za mirno zabavo še ni prišel! Tiger bo od vas vedno zahteval delo, trdo delo. Brez skrbi, okoli vas se je zbralo veliko zvestih prijateljev, ki vam bodo v težkih trenutkih vedno priskočili na pomoč. Poleg tega vam bodo v februarju finance omogočile nekaj pomembnih pridobitev. Pri samskih ne bo večjih sprememb.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!