fbpx

Horoskop: Kaj si potihem želite izboljšati v 2022 glede na vaše astrološko znamenje

Foto: envato
Zadnjič posodobljeno: :

Bodite takšni, kakršni ste v resnici. Nimate časa živeti svojega življenja kot nekdo drug. Vse, kar lahko storite je, biti to, kar ste. Takšni ste najboljši. Počnite stvari, ki vas osrečujejo in vam dajejo energijo. Biti to, kar si, ni vedno enostavno, zahteva predanost svojim vrednotam in sanjam.

Iščite v vsem nekaj pozitivnega, najdite košček dobrega v vsem, še tako nemogočih situacijah, lažje boste naredili korak naprej. To velja za deževen dan, gnečo na avtocesti, stresu v službi.

Preden vas pograbijo malodušje, jeza, obup – naj se v vaše misli prikrade malce drugačen Murphyjev zakon, recite si: “Če lahko gre kaj prav, bo prav tudi šlo”.

In kaj si želite glede na vaše astrološko znamenje izboljšati v novem letu 2022?

Oven

Želite postati boljši pri izražanju svojih čustev. Želite nehati zadrževati svoja čustva in se počutiti dobro, da bi ljudem, ki jih imate radi, pokazali svoj pravi, nefiltrirani jaz.

Bik

Ko gre za zmenke, želite postati boljši. Želite narediti prvi korak, se predstaviti in jasno povedati, kaj čutite do nekoga.

via GIPHY

Dvojčka

Želite postati boljši pri ohranjanju stika z ljudmi. Ne želite izgubiti stika s prijatelji, ki ste jih pridobili pred leti, s prijatelji, ki jih še vedno cenite, a se jih ne morete videti prav pogosto.

Rak

Želite postati boljši v tem, da rečete ne in prosite za tisto, kar želite. Želite, se ne boste zadovoljiti z manj, kot si zaslužite v prijateljstvu, na delovnem mestu in v odnosih.

via GIPHY

Lev

Želite postati boljši pri priznavanju svojih napak. Želite da ne bi bili ves čas tako trmasti in se naučiti sprejeti svoje napake, namesto krivite vse okoli sebe. Želite se sprejeti dejstvo, da pravzaprav niste popolni.

Devica

Želite se izboljšati pri prepoznavanju znakov izgorelosti. Želite shujšati. Želite zgraditi bolj zdravo ravnotežje med delom in življenjem, da ne boste vedno tako izčrpani.

via GIPHY

Tehtnica

Želite postati boljši v svojih strasteh. Želite si vzeti več časa za dosego svojih sanj, namesto da bi vas motili materialistični cilji. Želite razmišljati s srcem ne samo z glavo.

Škorpijon

Želite se izboljšati pri obvladovanju konfliktov. Ne želite se smejati svojim težavam ali se izogibati ljudem, ki so vas razočarali. Želite se naučiti, kako se postaviti zase in izraziti svoje mnenje, brez da koga ob tem prizadenete.

via GIPHY

Strelec

Želite postati boljši v uživanju v trenutku. Želite nehati vlagati toliko energije v skrbi, kaj se lahko zgodi jutri in kaj se je že zgodilo včeraj. Želite živeti v sedanjosti.

Kozorog

Želite postati boljši pri povezovanju in gradnji dolgotrajnih prijateljstev. Želite se nehati izolirati in odrivati ​​druge, ker je lažje biti sam.

via GIPHY

Vodnar

Želite postati boljši pri izkazovanju svoje ranljive strani. Želite povedati še te tri male besede. Vsem želite povedati, koliko vam pomenijo, namesto da bi domnevali, da že vedo, kako se počutite.

Ribi

Želite bolje obvladovati svoj temperament. Nočete se razburiti, ko ste razburjeni. Želite si vzeti čas za obdelavo svojih čustev in se odločiti, kako jih ravnati, namesto da bi rekli prvo stvar, ki vam pride v glavo.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!