fbpx

Horoskop: Kaj vam prinaša čas mlade lune v škorpijonu?

Od 4. novembra dalje

Foto: envato

Od 4. novembra dalje boste doživeli ponovno rojstvo in čustveno preobrazbo! Čarobna mlada luna, prinaša vznemirljive možnosti za osebni razvoj. Ko bo prebivala v skrivnostnem znamenju škorpijona, vas bo potisnila globoko v morje čustev.

Pričakujete lahko popolno preobrazbo. Ta čas boste uporni, se pripravljeni znebiti omejitev, preskakovati ovire in uresničiti svoje sanje.

Pazite, da za to ne izberete napačnega sredstva, saj vas lahko mlada Luna v škorpijonu zlahka zavede.

Ugotovite, kaj horoskop za novo Luno v škorpijonu prinaša vašemu znamenju od 4. novembra dalje:

Oven

Ta globoka in skrivnostna lunina faza vam prinaša priložnost, da postanete ranljivi in ​​raziščete svojo mistično plat. Namesto da bi poskušali takoj ukrepati v skladu s svojim prvim nagonom, dovolite, da občutki mlade Lune počasi vplivajo na vas. Ko gre za reševanje pomembnih korakov, poskusite poslušati svojo intuicijo.

Bik

V vaših odnosih je trenutno vse mogoče, tudi če se zdi, da ne veste, kam naprej. Z Luno v vaši hiši partnerstev se vam bodo pred očmi začele odpirati nove priložnosti za povezovanje. Včasih združljivost deluje na skrivnosten način, zato ostanite odprti za čarobnost življenja.

via GIPHY

Dvojčka

Nova Luna poudarja rutinske stvari v vašem življenju, in vas prosi, da se nehate osredotočati. Vse, kar počnete, ima valovit učinek na naše življenje – tudi najpreprostejša dejanja. Torej, ne glede na to, ali gre za vaše delo, zdravstvene navade ali dnevne rituale, se zavestno odločite, da se povežete z vsakim trenutkom svojega dneva.

Rak

Luna vam prinaša veliko užitka in vznemirjenja. Zato si dovolite, da vas navdihujejo vaši intenzivni občutki in se potopite v čustva. Morda boste ugotovili, da lahko trenutno stvari oživite na nov način, pa naj gre za ustvarjalni projekt ali novo razmerje. Naj vas vodijo vaše iskrene želje.

Lev

Pripravite se, da ozavestite svoja čustva, saj ta lunina faza osvetljuje enega najbolj občutljivih in čustvenih delov vaše duše. Zdaj je čudovit čas, da spoštujete svojo preteklost in se povežete s svojimi koreninami, saj se boste lahko s tem, ko se uskladite s temi temeljnimi deli svojega bitja, premaknili naprej proti svojim trenutnim ciljem z več pristnosti in samozavesti.

Devica

Medtem ko energije mlade Lune večinoma dajejo prednost samoti, boste morda ugotovili, da ste navdihnjeni, da greste ven in se povežete z ljudmi. Če se počutite družabno, se združite s tesnimi prijatelji, ki ne bodo bežali pred ranljivimi pogovori o občutkih. Če ne, poskusite najti svoj prostor v meditaciji, in vadite zavedanje ter si razjasnite svoje cilje.

via GIPHY

Tehtnica

Ta luna vas pripelje v stik z vašimi viri in vam omogoča, da jasno vidite, kaj potrebujete, da se počutite varne in cenjene. Bodite pozorni na nepričakovane dvige ali finančne priložnosti, ki bi vam lahko pomagale približati se vašim denarnim ciljem.

Škorpijon

Srečna mlada Luna v vašem znamenju. Ponastavitev Lune v vašem zodiakalnem kraljestvu se zgodi le enkrat letno, zato si predstavljajte to kot močno priložnost za premislek in preoblikovanje v nekaj novega. Zdaj imate moč, da svoje želje uresničite, zato stopite v stik s svojimi cilji in se motivirajte, da jih dosežete.

via GIPHY

Strelec

Občutite intenzivno energijo mlade Lune, zaradi česar lahko predelate kakršno koli težavo, za katero se zdi, da jo nosi vaša duša. Namesto da bi poskušali prezreti težo teh občutkov, se zanašajte nanje in si dovolite, da se popolnoma potopite v njihovo moč. Če se z njimi soočite neposredno, boste natančno vedeli, s čim imate opravka in se boste lažje znebili bremen.

Kozorog

Ta Luna prinaša nove priložnosti za rast, povezovanje in ustvarjanje v harmoniji z drugimi. Za skoraj vsakim velikim vodjo stoji ekipa sodelavcev, ki jih podpirajo podobno misleči ljudje, zato poiščite moč in navdih pri svojih prijateljih ter se pri doseganju ciljev zanašajte na bolj skupinsko miselnost.

Vodnar

Vaše delovno življenje dobi velik sijaj, vendar se morda ne bo zgodilo tako, kot pričakujete. Z novo Luno, ki je obrnjena proti vašemu vladajočemu planetu Uranu, se zdaj dogajajo različne vrste nepredvidljivih sprememb in za vsakim vogalom se odpirajo nova vrata poklicnih možnosti. Uporabite to povečanje energije za napredovanje v svoji karieri, tudi če morate iti s poti.

Ribi

Pripravite se razširiti svoj um in zapustiti svoje območje udobja. Ta Luna prinaša premikanje meja in vas navdihuje, da se naučite novih stvari, iščete nova znanja in razširite svoja osebna obzorja , zato pomislite na vsako priložnost, ki se zdaj predstavlja kot priložnost za rast.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!