fbpx

Horoskop za 2021: katera astrološka znamenja bodo imela največ sreče?

Za teh pet astroloških znamenje horoskop za 2021 napoveduje cvetoče leto!

Kdo bo v letu 2021 najsrečnejši? Horoskop za 2021 največ sreče napoveduje naslednjim petim astrološkim znamenjem! Kaj pa ljubezen? Kdo bo imel največ sreče v ljubezni, si lahko preberete na tej povezavi.

Bik bo imel srečo pri vsem, česar se bo lotil

Zdi se, da bodo januar, februar in prvi del marca namenjeni bikovemu osebnostnemu razvoju, karieri in njegovi javni podobi, romanca pa naj bi prišla na spored v aprilu, ko bodo v njegovo partnersko življenje vstopili čutnost, želja po ljubezni, sreča in harmonija. Leto 2021 bo za bika leto partnerske rasti. September bo najsrečnejši mesec, pa tudi prvih osem mesecev v letu bo polnih zadovoljstva. V “čarobnem” mesecu – septembru – bo idealen čas za nove dolgoročne podobe, partnerstva in zavezništva. Kar zadeva denar, bo prvo trimesečje do bika zelo radodarno. Leto 2021 bo torej priložnost za izjemno rast!

Rak bo užival v harmoniji družinskega življenja

Do septembra bo to nebesno znamenje zlahka asimiliralo nove ideje, zato je to pravi čas za študij, za učenje. Vpliv Jupiterja jih bo spremenil v nekoliko bolj nonšalantne ljudi, kar bo izboljšalo njihov komunikacijski ali pogajalski slog. Zelo mogoče je, da bodo raki v 2021 spoznali ljudi, s katerimi bodo kasneje vzpostavili tesna partnerstva, ki bodo pozitivno delovala na družino. Od septembra naprej se bodo osredotočili na dom in družino. Lahko pride tudi do morebitnih naložb v novo ali obstoječo nepremičnino. V istem obdobju bo rak v svojem poklicnem življenju naredil nekaj modrih in usklajenih sprememb. V ljubezni bodo najbolj romantični meseci za raka junij, julij in november, medtem ko bosta november in december uspešna tudi za njegov dom in družino.

Devica bo v 2021 na prvo mesto postavila ljubezen

Devica bo uživala polno in uspešno življenje do septembra. Njen osebni magnetizem bo rasel, drugi pa bodo v njej začeli prepoznavati bolj edinstveno, posebno in fascinantno osebo. Imela bo energijo in imela bo avtoriteto, pa tudi boljšo osredotočenost na svoje cilje. Prizadevala si bo za napredovanje, čast in finančne koristi, privlačila pa bo tudi potovanja, raziskovanja, dogodivščine in nove ljudi. Njeno intelektualno in kulturno obzorje se bo širilo. Od septembra se bo izboljšala tudi njena sposobnost upravljanja in njeni dobički. Cvetelo pa bo tudi njeno zasebno življenje. Vse, kar je povezano s partnerstvom, bo imelo prioriteto, njene pobude in dejanja pa bodo motivirana z občutki, ljubeznijo ali poroko. Na splošno bo leto 2021 za device dobro leto. In če zna komunicirati z umirjenostjo in diplomacijo, se lahko izogne večini težav. Najbolj romantična meseca bosta februar in november, najbolj intenzivna pa bosta marec in avgust.

Škorpijon bo imel pomoč Saturna in Urana, dveh planetov z mogočno silo

Uran prinaša energijo, ljubezen do novih, originalnih idej, do reformiranja konceptov, medtem kot Saturn deluje kot sidro, vnaša stabilnost in dobro strukturiran sistem. Leto 2021 škorpijonu prinaša resnost, globoka razmišljanja, potrpežljivost in trdoživost – lastnosti z veliko vrednostjo! Povezava s Soncem jim bo oljašala napredek, stalen in trajen razvoj. Prav tako omogoča obnovo, vendar ohranja in spodbuja vse pozitivno ter gradi novo na starem, a dragocenem. Zato je leto 2021 odlično za kariero, še posebej, če bodo škorpijoni odprli svoj um, uporabili svojo ustvarjalnost ter na strateški in pameten način predvidevali možne spremembe v prihodnosti. Leto 2021 bo dobro tudi za zasebno življenje, saj jim bo pomagalo, da bodo nekoliko več eksperimentirali in uživali v lepih stvareh v življenju. V prvih dveh mesecih leta se bodo pojavile zanimive priložnosti za obogatitev.

Strelec bo imel največ sreče v karieri

Z Jupiterjem v hiši strelca do januarja 2022 bo slednji širil svoja obzorja. Potovanja in stiki z ljudmi iz tujine bodo izjemno koristni, ponudile se bodo nove priložnosti in pa aktivno vključevanje v kulturne, znanstvene, akademske, uredniške ali duhovne aktivnosti, kar bo strelca mentalno spodbudilo. V septembru bo Jupiter v strelčevi karierni hiši, kar pomeni, da bo to leto polno uspeha, vzponov in materialne blaginje. Sentimentalno gledano se lahko prav poseben čas zgodi med 6. aprilom in 13. junijem. Prva polovica maja bo polna romantike in čutnosti, saj bo Venera, planet ljubezni, v tranzitu skozi ljubezensko hišo strelca, Sonce pa mu bo prineslo energijo in vitalnost. Poklicno gledano bo leto 2021 za strelca zelo obetavno. Jupiter privlači naključja in ugodno konjukturo, zaradi česar si lahko strelec pridobi naklonjenost nadrejenih, dobi še več navdušenja in moči za napredek, uresniči lahko ambiciozne ideje in projekte, ki se jih do zdaj morda ni upal dotakniti. Leto 2021 je za strelca čas za vzpon, prepoznavnost in slavo!

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.