fbpx

Horoskop za 2021: katera astrološka znamenja čaka poroka?

Kateri je idealen datum za poroko v 2021 glede na tvoje astrološko znamenje?

Kot na vsak drugi velik dogodek, tudi na poroko in zakon vpliva gibanje planetov skozi hiše astroloških znamenj. Poročni obred je še posebej pomemben, saj predstavlja rojstvo zakonske zveze. Če torej načrtujete poroko leta 2021, preverite svoje znamenje in znamenje svojega partnerja, saj ima vsak mesec edinstvene planetarne položaje, zaradi katerih bi bil vaš zakon lahko blagoslovljen ali preklet, pišejo na portalu Wise Horoscope.

Če se sprašujete, ali je leto 2021 dobro za poroko, imamo za vas odlične novice. Napovedi astrologov pravijo, da je leto 2021 zelo dobro za poroko. Katera astrološka znamenja se bodo poročila leta 2021?

Oven

Oven vedno gleda naprej, zato je izbira datuma poroke zanj še posebej pomembna, saj naj bi uspešen zakon zagotavljal, da se vam ne bo treba nikoli več ozirati nazaj. Če ste pri sklepanju zakonske zveze do zdaj omahovali, naj vas opozorimo: v prihodnosti je videti, da ne bo dobrih datumov za vaše astrološko znamenje in poroko, zato je prav leto 2021 pravi čas (ali zadnji vlak), da naredite ta korak.

Najboljši datumi za poroko: februar, maj, prvi teden junija
Priporočene poročne barve: rdeča, barva sivke
Priporočene poročno potovanje: Mehika

Bik

Bik je morda bolj, kot na poroko samo, osredotočen na to, ali si bo poroko lahko privoščil, ali pa razmišlja o darilih, ki jih bo dobil. 2021 bo za bika izziv. Odličnih časovnih obdobij bo lenekaj, zato bodite pozorni!

Najboljši datumi za poroko: med 15. avgustom in 28. septembrom
Priporočene poročne barve: zlata, barva rje
Priporočeno poročno potovanje: London

Dvojčka

Dvojčki se več pogovarjajo o tem, kakšna bo poroka, kot pa da bi dejansko uresničili načrte. Ker vam bo leto 2021 dodelilo le en izvrsten mesec za sklenitev zakonske zveze, bi morala biti izbira pravega datuma za poroko na vrhu seznama stvari, ki jih želite opraviti.

Najboljši datumi za poroko: maj
Priporočene poročne barve: vijolična, siva
Priporočeno poročno potovanje: San Francisco

Dvojčki, izberite pravi datum.

Rak

Za raka bo to eno boljših let, če se želi poročiti. Če mu je finančna varnost pomembna, bo avgust mesec, ki bo do denarnice prijazen. Leto 2021 leto je za rake na splošno videti odlično, skoraj vsak teden v tem letu bo pravi blagoslov.

Najboljši datumi za poroko: od 25. maja do 28. septembra
Priporočene poročne barve: svetlo modra in pastelno roza
Priporočeno poročno potovanje: Maui

Lev

2021 bo za leva zelo dramatično, in morda je prav poroka tista, ki bo vse postavila nazaj na svoje mesto. Če še omahujete, ali bi vstopili v zakonsko zvezo, upoštevajte, da čeprav bo v naslednjih šestih letih nekaj dobrih datumov za poroko, tako čudovitega datuma za leva, kot je 2021, ne bo. Zato naredite ta korak.

Najboljši datumi za poroko: kadar koli do 24. avgusta
Priporočene poročne barve: vsi odtenki oranžne
Priporočeno poročno potovanje: New York

Devica

Pozornost do podrobnosti, ki odlikuje device, bo vedno v pomoč pri načrtovanju popolne poroke. Zato bodite raje pozorni na položaj planetov. Če vaš partner postaja živčen in bi se da čimprej poročil, je 2021 eno tistih let, v katerem bo njegovo čudno vedenje pravzaprav dober znak, saj so majhne domislice bodočega zakonca device tisto, zaradi česar bo njen zakon dinamičen.

Najboljši datumi za poroko: od 1. aprila do 14. septembra
Priporočene poročne barve: bela z okrasnimi elementi v barvi chartreuse ali bordojsko rdeči
Priporočeno poročno potovanje: Dublin

Device bodite pozorne na položaj planetov.

Tehtnica

Ko išče ravnotežje, lahko tehtnica prehaja iz ene skrajnosti v drugo. Zato se lahko zgodi, da boste na polovici načrtovanja vaše velike poroke želeli pobegniti. Takšen kaos bo v vašo zvezo vnesel občutek negotovosti, zato se poskušajte držati načrta, ki se vama obema s partnerjem zdi všečen.

Najboljši datumi za poroko: marec ali maj
Priporočene poročne barve: bela
Priporočeno poročno potovanje: Las Vegas

Škorpijon

Intenzivnost načrtovanja poroke bi lahko bila za škorpijona nekoliko prevelik zalogaj, zato se tolažite, da je to eno najboljših let v zadnjih 15 letih, da se poročite. Astrološko gledano je je bilo čakanje na leto 2021 zagotovo prava izbira!

Najboljši datumi za poroko: kadar koli po juniju
Priporočene poročne barve: umirjena modra barva
Priporočeno poročno potovanje: Pariz

Strelec

Strelec bo v 2021 načrtovanje poroke prepustil zvezdam, saj se bo bolj posvečal skrbi za dom, za domače življenje in pa pogovorom s partnerjem.

Najboljši datumi za poroko: november
Priporočene poročne barve: karirasti vzorci, raznobarvni vzorci, vtkani v belo barvo
Priporočeno poročno potovanje: jezero Tahoe v Nevadi

Strelec bo v 2021 načrtovanje poroke prepustil zvezdam.

Kozorog

Če niste prepričani ali čutite pritisk, prestavite poroko na leto 2022, ko se bodo zvezde veliko bolje poravnale za vašim znamenjem. V 2021 bo namreč na voljo le kratek čas, ki bo idealen za sklenitev zakonske zveze. Pred poroko pa obvezno odpravite vse finančne pomisleke.

Najboljši datumi za poroko: od 23. avgusta do 14. septembra
Priporočene poročne barve: srebrna obroba na belo barvo “navajo”
Priporočeno poročno potovanje: Veliki kanjon v Arizoni

Vodnar

2021 zaznamuje zadnje veliko leto, da se poročite po več kot desetletju. Predolgo ste oklevali, čas je, da se zavežete ali počakate vsaj deset let. Zvezde gredo naprej. Prepričajte se, da se tudi ljubezen.

Najboljši datumi za poroko: celo leto
Priporočene poročne barve: saten magenta, barva jajčne lupine
Priporočeno poročno potovanje: Palm Springs v Kaliforniji

Ribi

Imeli boste dovolj časa za premislek. Planeti se v 2021 vrtijo v vašo korist, zato za vas ni nobenih absolutnih obveznosti, razen tistih, ki jih sprejmete. Naslednjih nekaj let bo za poroko prav tako radodarnih kot leto 2021.

Najboljši datumi za poroko: julij, avgust, november, december
Priporočene poročne barve: izredno formalne barve ali tematske (gotske, srednjeveške itd.)
Priporočeno poročno potovanje: Bahami

Najboljši datumi za poroko za ribi so julij, avgust, november in december.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!