fbpx

Horoskop za 2021: ta 4 astrološka znamenja bodo zanosila!

Za ženske, ki že nekaj časa sanjajo o svojem malem čudežu, imajo zvezde vznemirljive novice. Glede na horoskop za 2021 imajo ti 4 astrološki znaki velike možnosti, da zanosijo.

Če ste rojene v enem od teh štirih astroloških znamenj, bi bilo dobro, da začnete razmišljati o tem, kakšna otroško sobo si želite. 🙂 To so namreč znamenja, ki imajo največ možnosti, da v 2021 zanosijo.

Bikice bodo dosegle svoje cilje

Ženske, rojene v znamenju bika, imajo močan značaj in vedno dosežejo tisto, kar hočejo. Tiste, ki si želijo otroka, bodo lahko svoje sanje uresničile jeseni 2021. Mogoče je, da bodo novice o nosečnosti prišle nepričakovano, brez posebnih načrtov, bikica pa bo to novico sprejela z veseljem in navdušenjem. Poleg tega so bikice zelo dobre in izredno nežne matere, zato bo otrok, ki bo imel takšno mamo, resnično srečen!

Levinje bodo povečale svojo družino

Ne glede na to, ali levinja že ima otroka ali ne, bo za 2021 med štirimi astrološkimi znamenji, ki imajo največ možnosti, da bodo blagoslovljena z dojenčkom. Ženska, rojena v znamenju leva, močno varuje svojo družino, otroci pa so njeno največje veselje. Ko ugotovi, da je noseča, se začne intenzivno pripravljati dobrodošlico za otroka, čeprav do tega še nekaj časa ne bo prišlo. Za večino levinj nosečnost ni namerna, a to še ne pomeni, da v njej ne uživajo z vsem srcem.

Škorpijonke bodo letos za ljubezen pripravljene na vse

Ženska, rojena v znamenju škorpijona, je v 2021 pripravljena na vse, vsaj kaj se tiče ljubezni. Vendar kompromisi ne bodo potrebni, kajti če je že z osebo, s katero ji je namenjeno, se ji ne bo treba veliko žrtvovati, da bi stvari delovale. Hoče toliko ljubezni, kot je daje sama, kajti ko ljubi škorpijonka, je pripravljena dati vse! Polna bo ljubezni, ker bo imela pod srcem tudi veliko veselje – otroka!

Ribice bodo dobile odlične novice

Za ribe je jesen 2021 ploden čas. Novico bodo prejele nepričakovano, čeprav so si mnoge med njimi že dolgo želel nosečnosti. Ženske, rojene v znamenju rib, so med najbolj čustvenimi in intuitivnimi ljudmi, zato bodo nekatere že čutile, kaj se dogaja v njihovih telesih, še preden bodo dobile novico, da so noseče. Zanje je to resnično praznovanje, otroka pa bodo sprejele z izjemno ljubeznijo.

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.