Kako preprečiti rosenje stekel na avtu: odličen trik, s katerim se okna nikoli več ne bodo rosila!

Kako preprečiti rosenje stekel na avtu? Za vas imamo odličen trik, s katerim se to ne bo več ponovilo!

Če vas zanima, kako preprečiti rosenje stekel na avtu, poskusite s tem enostavnim in poceni trikom, ki vas čaka v nadaljevanju!

Ko dežuje, ko se pošteno ohladi, se stekla v avtomobilu nenehno rosijo/meglijo. Res je, da novejši avtomobili s klimatsko napravo to hitro popravijo, a ko avto ni prižgan, klima ne deluje, v notranjosti pa se nabira kondenz, ki lahko celo poškoduje vašo armaturno ploščo, opaž, itd.

Dave na svojem kanalu na YouTubu objavlja različne videoposnetke v stilu “kako se naredi …” in tako je med drugim ponudil tudi zelo preprosto rešitev, s katero lahko preprečite rosenje stekel na avtu. Kako preprečiti rosenje stekel na avtu? Z “domačim zbiralnikom vlage”, ki ga lahko preprosto naredite iz silikonskega peska za mačje stranišče in pa nogavice.

Kako preprečiti rosenje stekel na avtu? S pomočjo nogavice in mačjega peska.

Kaj potrebujete? Ena par nogavic brez lukenj + silikonski pesek za mačje stranišče.

Kakšen je postopek? Nogavico napolnite s peskom, torej kvalitetnim silikagelom za mačje stranišče, vendar ne do vrha. To nogavico nato namestite kjerkoli v avtu, saj bo ta nase odlično vlekla vlago. Navodila oziroma pripravo vašega osebnega »zbiralnika vlage« najdete tudi v priloženem videu, ki ga je za svoj kanal na YouTubu posnel Dave, kjer je zbral že več kot 14 milijonov ogledov.

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Maserati MC20 Coupe: nova era za italijansko znamko