Instagram je najavil te nove zanimive funkcije!

Instagram bo dobil nekaj novih funkcij, med drugim olajšanje iskanja po starejših objavah v "storyjih" in pa pomoč pri spletnih zlorabah.

Instagram je najavil nove zanimive funkcije, ki so trenutno še v fazi testiranja. Poglejmo si, kaj nas čaka.

Arhiv “storyjev” bo zdaj ponujal nov pregled prek koledarja, ki prikazuje mesece, v katerem boste lahko videli, kdaj ste objavili posamezen “story” in zemljevid z lokacijo. Nova funkcija se skriva v meniju Archive/Arhiv pod vašim profilom (kliknete na tri črtice v zgornjem desnem kotu). Tam boste našli arhiv svojih “storyjev”, ki resda izginejo z radarja vaših sledilcev v 24 urah, vam pa ostanejo na voljo še naprej. Po “storyjih” lahko brskate vse do leta 2017. Objave lahko, če želite, znova delite.

Arhiv “storyjev” bo zdaj na voljo prek koledarja.

Kar zadeva ukrepe proti spletnemu nasilju, so dodane funkcije, ki bodo samodejno skrile komentarje, podobne tistim, prijavljenim zaradi zlorabe. Ne bodo popolnoma izbrisani, ogledali si jih boste lahko tako, da boste tapnili na gumb Ogled skritih komentarjev. Uporabniki, ki vedno znova objavljajo potencialno žaljive vsebine, bodo dobili opozorila. Ta bi morala ljudi spodbuditi k razmisleku, ali dejansko še naprej želijo objavljati takšno vsebino.

Žaljivi komentarji bodo samodejno skriti.

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Kako skriti aktivnost na Messengerju? Poskusi s temi triki!