fbpx

Horoskop za zimo 2021/2022: kaj prinašajo december, januar in februar

Foto: Roksolana Zasiadko / Unsplash
Zadnjič posodobljeno: :

Ali vas bo ogrela ljubezen? Vam bo v duši hladno, ker vas drugi ne bodo razumeli ali vas bodo izigrali? Je ta zima, zima vaših sanj ali le ena izmed?

Horoskop za zimo 2021/2022 razkriva, da bodo številni strahovi izginili in da se bosta vaša energija in moč duhovno manifestirali. Najpomembnejše sporočilo tega obdobja je, da si je treba prizadevati za večje stvari in ne preživljati časa v dolgočasju in monotonosti.

Poglejmo najpomembnejši planetarne vidike zimskega obdobja:

4. december (Popoln Sončev mrk, mlada luna)

To je izjemno stresno obdobje, ko se lahko pojavijo neželeni učinki. Bodite še posebej previdni, ko gre za zdravje in poškodbe. Izberite bolj umirjene dejavnosti zase, kot sta sprostitev ali meditacija. Dnevi blizu tega datuma so dobri za razmišljanje, niso pa ugodni za sprejemanje pomembnih odločitev.

13. december (Mars vstopi v Strelca)

Zelo dinamično obdobje, ki vas spodbuja k aktivnemu delu. Impulzivnost in odločnost. Čeprav boste na poti, da rešite nekatere težave, se bodo občutki okrepili, zato bodite previdni. Prekomerna čustvenost ne bo pripeljala do pozitivnih rezultatov. Če želite najti pravo ravnovesje, poslušajte glas intuicije.

via GIPHY

19. december (retrogradna Venera)

Vrnitev nekdanjih partnerjev je možna, nostalgija bo prebudila željo po vrnitvi že izgubljenih odnosov in odkrivanju potenciala teh skupnosti, ki vam jih zdaj manjka. Pomembno se je zavedati, da so vse to le iluzorne predstave. Ne morete dvakrat vstopiti v isto reko. Retrogradna Venera bo odšla – in vse se bo vrnilo v normalno smer. Najhuje bo tistim, ki se bodo zavoljo stare ljubezni odločili za prekinitev trenutne zveze. Tudi številni trenutni razpadi v odnosih se bodo izkazali le za čustveni izbruh.

21. december (zimski kratek dan, Sonce vstopi v Kozoroga)

Pester dan, v katerem lahko dokončate stare stvari in na splošno obrnete potek katere koli situacije v svojo korist. Konec koncev se takšna priložnost ne pojavi vedno. Dejavnost Kozoroga zagotavlja uspešnost predvsem pri poklicnih in ustvarjalnih opravilih, ki zahtevajo vztrajnost. Če ste se soočili z nalogo, ki ste jo dolgo odlašali, je zdaj čas, da se je lotite.

via GIPHY

2. januar (Merkur vstopi v Vodnarja)

Ta astrološki položaj vam omogoča, da dosežete pomemben uspeh v ustvarjalni dejavnosti. Komunikacija z ljudmi daje pomembne rezultate, hkrati pa je pomembno, da ne vtikate nosu v posel drugih ljudi in poskušate ne odlašati predolgo z isto temo.

24. januar (Mars vstopi v Kozoroga)

Nakazuje, da bo od zdaj naprej precej težko najti dobre metode za uresničitev vaših načrtov. Možno je poskusiti, vendar je vseeno pomembno upoštevati, da mnogi planeti – Jupiter, Saturn, Neptun in Pluton – zdaj ostajajo popolnoma v enakem stanju. V zvezi s tem bi bilo preveč optimistično pričakovati kakršne koli spremembe.

26. januar (Merkur zapusti Vodnarja)

Za to obdobje je v mnogih primerih značilna nenadna zamuda – tudi v tistih, ki so šli povsem po načrtih. Ne bi smeli poskušati umetno izzvati nadaljnjega razvoja situacije. Bolje je, da ne zapravljate energije. Če nekaj ne uspe, odložite in vzemite nekaj drugega. 26. januarja 2022 imate priložnost narediti nekaj pomembnega.

via GIPHY

14. februar (Merkur vstopi v Vodnarja)

Najbolj aktiven planet na našem obzorju se je vrnil v Vodnarja, zaradi česar lahko nadaljujete s tistimi stvarmi, ki vam konec prejšnjega meseca niso šle najbolje. Če obstajajo kakršne koli težave, je bolje, da iz pristojnih virov ugotovite, katere metode so v vašem primeru učinkovitejše.

16. februar (polna Luna v Levu)

Na tak datum morate ublažiti vse ambicije in ne pozabite, da se lahko vsak talent in vrlina sooči z nepremostljivimi okoliščinami. Pomembno je, da jih znate sprejeti in od sebe zahtevati oddih, mir in razumevanje. Če tega ne storite, se bodo pojavile velike težave. V zvezi s tem je za dneve okoli 16. februarja bolje, da ne določate pomembnih stvari.

18. februar (Sonce vstopi v Ribe)

Obdobje nejasnosti in nedoslednosti. Številne obljube in pričakovanja bodo izdane. Okoliščine, ki preprečujejo izpolnitev obljube, so lahko mešane. Pomembno je, da na to situacijo ne gledate na dolgi rok. Veliko bolje je dati prednost kratkoročnim službam.

via GIPHY

Zimski horoskop za 2021/2022 za posamezno znamenje:

Oven

Do konca zime se pričakuje občuten napredek v karieri. Lahko računate na dvig zaslužka, vendar je pomembno, da se temu ustrezno izkažete. Želite nenadne spremembe v videzu, vendar je bolje, da takšne potrebe ne zadovoljite.

Bik

Pomembno je, da pravočasno zagotovite rezultat svojega dela, sicer bi zavistni ljudje lahko, dejali, da so domnevno vpleteni v vaš uspeh. To je odličen čas, da poskrbite za svoj obraz – od trepalnic in las za zdravljenje zob. Več se posvetite in negujte tako zunaj kot znotraj.

Dvojčka

Ne omalovažujte svojih sposobnosti, saj s tem samo sebe blokirate in ogrožate osebno samozavest. Možno je, da vas v tem obdobju čakajo projekti novih poslovnih dejavnosti, ne podcenjujte svojih talentov. Ne blokirajte se in utišajte notranjega kritika. Uporabite naravne metode za zdravje in lepoto.

via GIPHY

Rak

Potrebovali boste pomoč ljudi, ki so veliko bolj izkušeni in uspešni od vas. Pridobite podporo tistih, ki so pripravljeni pomagati, vendar ne obljubljajte. Ne morete se zanesti na nekoga drugega, tako v poslu kot v ljubezni. Posebno pozornost posvetite svojim očem, tako glede ličil kot zdravja. Zdaj je pomembno preveriti težave z vidom. Bodite aktivni, vsako jutro naredite gimnastiko.

Lev

Vaša dejanja so lahko v nasprotju z mnenjem večine, vendar bodite prepričani, da bodo sčasoma dokazalo, da imate prav. Ne glede na to, kako napeto je to obdobje, ko pride vse na svoje mesto. Konec projekta pozitivno vpliva na vašo kariero. Ne kritizirajte svojega videza preveč, ampak naredite načrt, katere navade v življenju bi morali spremeniti, da boste bolj zadovoljni in imeli več energije.

via GIPHY

Devica

Ugoden čas za napore pri delu in uresničevanje ambicij. Morda bo potrebno veliko trdega dela, vendar je nagrada vredna tega – brez dvoma. Pazite se zimskih poškodb in padca imunosti. Bolj pazite nase. Čudovito je pomagati drugim, vendar ne pozabite na svoje potrebe.

Tehtnica

V timskem delu boste imeli srečo in uspehe, saj razvijate odlično komunikacijo in ste predani napredku. Če se počutite vrtoglavi in ​​samovoljni, vas ta pristop v karieri ne bo pripeljal nikamor. To je pravi čas, da spremenite svojo podobo. Nov videz bo pritegnil srečo, kar je zelo pomembno. Glavna stvar je, da najprej ugajate sebi, nato pa tistim okoli vas.

via GIPHY

Škorpijon

Na delu bo veliko pasti zavistnih in strupenih ljudi. Morate biti previdni, pa tudi vnaprej razmišljati o načinih, kako se zoperstaviti spletkam konkurentov. Verjemite vase in tako boste naredili pravi energijski ščit. Pomembno je, da se naučite, kako se sprostiti. Bivanje v naravi ali kakšen hobi lahko pomaga pri boju proti stresu. Ne dovolite, da živčnost negativno vpliva na vaše duševno in fizično zdravje.

Strelec

Poskusite biti ustvarjalni pri nalogah, ki so vam dodeljene. Neposreden pristop s povečanimi čustvi trenutno ni dobra izbira. Bodite ustvarjalni, umirjeni in v harmoniji z vsemi okoli sebe. To je pravi čas za boj proti prekomerni teži. Razmislite o spremembi prehrane – to lahko neverjetno vpliva na vaše razpoloženje in samozavest, najbolj pa na zdravje.

Kozorog

Postanete zelo uspešni in veste, kaj želite. Pri doseganju ciljev ni ovir. Imeli boste velike odgovornosti, a tudi odlične vodstvene sposobnosti, ki vam bodo pomagale, da boste iz vsake situacije zmagali. Vaša lepota in zdravje sta odvisna od harmonije s svetom – predvsem z vašim notranjim življenjem.

via GIPHY

Vodnar

To je odličen čas, da popolnoma spremenite svoje poslovanje. Vodnar, ki se odloči spremeniti poklic ali se zaposliti na novem mestu, lahko res doseže zavidljive uspehe. To je čudovit trenutek za nov začetek in morda za izpolnitev otroških sanj. Zima je letni čas, ko vas čaka finančno počutje. Bodite pozorni na znake obilja.

Ribi

Vaš um se noče ukvarjati s stvarmi, ki vam niso všeč. Sedanje obdobje od vas zahteva, da bolj poslušate svoje srce in notranji glas, to pa vam bo omogočilo sprostitev. Prihranite moč za doseganje velikih ambicij na področju dejavnosti, o kateri sanjate. To je dober čas za bistveno spremembo vašega videza. Eksperimentirajte s svojo pričesko in naredite tisto, kar ste si že dolgo želeli – ustvarite podobo, ki pove nekaj o vašem značaju in ob kateri se počutite dobro.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!