fbpx

Črni petek 2021: to so najbolj zaželeni pametni telefoni za leto 2022 (Black Friday 2021)

Foto: Samsung
Zadnjič posodobljeno: :

Te zanima seznam najbolj zaželenih pametnih telefonov 2021? Teh, ki so bili pri kupcih pri največjem spletnem trgovcu najbolj zaželeni. Predstavljamo vam uredniški izbor tistih, ki so pri nas pustili najboljši vtis, hkrati pa izbiramo tiste, ki bodo z največjimi popusti prav na - Črni petek 2021.

Preverili smo izbor pametnih telefonov, ki se jih bo najbolj splačalo kupiti prav za Črni petek 2021 (Black Friday 2021). Med njimi so torej vsi najbolj zaželeni pametni telefoni – torej tisti po katerih so kupci največkrat posegli. Prav tako pa pametni telefoni, ki jih priporočamo slovenskim uporabnikom. Filter izbora je tudi odlična cena telefona ponujena na Črni petek 2021 (Black Friday 2021). To pomeni, da gre za najboljšo ceno v danem trenutku – oziroma najnižjo možno ceno za kupca.

V kolikor imate možnost nakupa z odbitkom DDV (pravne osebe davčni zavezanci za DDV in s.p.), lahko na Amazon.de izdelke kupujete brez davka na dodano vrednost.

Nakupi brez DDV na Amazon

Slovenske pravne osebe – zavezanci za DDV na Amazon.de lahko kupujejo brez DDV – davka na dodano vrednost! V kolikor se vaše podjetje na Amazon.de registrira kot poslovni uporabnik. Registracija je hitra in enostavna! Z njo pa pridobiš posebne poslovne popuste!

PRIJAVA PODJETJA IN NAKUP BREZ DDV

Lestvica najbolj zaželenih pametnih telefonov 2021 za leto 2022

Zadnja posodobitev 2022-08-18 / Partnerske povezave / Vir fotografij: Amazon Product Advertising API

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!