fbpx

Horoskop: začenja se vladavina škorpijona, pripravite se za nepričakovane razplete

Foto: Pexels/Pixabay

Čeprav začetek jeseni zaradi retrogradnega Merkurja ni bil dober, se je to po 18. oktobru to spremenilo in do konca leta 2021 nas čaka manj izzivov. Konec oktobra bomo začutili, da si v življenje vračamo energijo, v čustvenih odnosih in na komunikacijskem področju nas čaka posebna harmonija.

Konec oktobra 20. polna Luna v Ovnu prinaša napetost, a tudi pogum za soočenje s strahovi in ​​konflikti. Sonce v Škorpijonu 23. oktobra prinaša skrivnost, notranje celjenje in zapiranje nekaterih ran iz preteklosti.

Že v začetku novembra nas čaka sveža energija, ki nas spodbuja k poglobljenemu raziskovanju sebe. Začetek nekaterih sprememb je lahko zahteven, vendar dragocen in vodi do velike preobrazbe.

Venera vstopi v Kozoroga in prinaša ugodno energijo na področju ljubezni in blaginje. Mrk Lune v znamenju Bika 19. novembra, prinaša intenzivna romantična in finančna vprašanja, pa tudi čustvene izbruhe in prepire.

Sredi decembra Mars vstopi v Strelca, Merkur pa v Kozorog, in bo čas za nove pustolovščine, iskanje resnice in motivacije polne želja in idealov.

Oven

To je za ovna zelo ugodno obdobje; čas finančnih zmag, uspešnih zagonov.
Do konca leta bodo stvari mirnejše in na splošno boljše. Pričakujejo se velike in večinoma ugodne spremembe v ljubezenski sferi, zlasti za samske. Pobudo morate prevzeti v svoje roke – spoznati nove ljudi, poklicati stare in vzpostaviti stike.

Bik

To bo zelo zanimivo obdobje. Zagotovo vam ne bo dolgčas, vendar to ne pomeni, da na poti ne bo težav. Bodo in lahko jih bo veliko, še posebej bližje koncu. Astrologi svetujejo biku, naj iz svojega doma naredi prostor moči, naj bo čist in urejen.
V domačem vzdušju bo lažje delati in se odločati. Tudi ljubezen bo uspešnejša. Situacija je zelo dobra tudi za posel. Začeti morate s pravilno zasnovo delovnega mesta. Obdobje je kot nalašč za obnovo, selitev, spremembo bivališča, posodobitev dvorišča.

Dvojčka

Ustvarjalnost je najboljše zdravilo za vaše težave. Zvezde in planeti bodo ljudem tega znaka pomagali najti nove hobije, novo službo, popolnoma spremeniti življenje in cilje ter popraviti pot, ki jo morajo ubrati do sreče in uspeha. To so usodni meseci, v katerih boste lahko spremenili sebe in vse okoli vas. Če si tega ne prizadevate, se bo to zagotovo še dogajalo, vendar rezultat morda ne bo tako prijeten. Astrologi svetujejo, da ne izgubite nadzora in ne obupate. Prihaja čas, ko bo vse tako, kot si želite.

Rak

Za rake se pričakuje zelo nenavadno in dinamično obdobje, v katerem bo veliko načrtovanih in nenačrtovanih sprememb. Jeseni bo sreča prišla in odšla, ena stvar pa bo ostala nespremenjena – intuitivni občutek. Ti ljudje se morajo naučiti slišati sebe, saj jim bo vesolje dalo močno intuicijo. Do konca leta jim bo v težkih časih pomagal notranji glas. V zadnjih nekaj mesecih je bolje, da se posvetijo svoji družini in domu.

Lev

Levi naj bi imeli zelo živčno in nepredvidljivo obdobje. Seveda bo v tej liniji nekaj prijetnih sprememb. Morate se jih držati. Astrologi svetujejo, da se spomnite le najboljšega, tako da vam pozitivne misli ogrejejo dušo. Obdobje bo do novembra relativno mirno in ugodno. Pozorno spremljajte svoje počutje, saj se lahko v ozadju pretiranega dela in skrbi pojavijo težave. Skrb za zdravje vam bo pomagala. da boste ostali močni. Ne pozabite na potrebo po počitku.

Devica

Možne so začasne težave v družini in v odnosih. Zmanjšala se bo tudi produktivnost pri delu. Konec jeseni ne pričakujte večjih sprememb, lahko pa device v tem času same uvedejo spremembe – na primer spremenijo svoj položaj v obetavnejšega, obnovijo hišo ali odidejo na potovanje. Zapravili boste večje vsote denarja zase in za svojo družino. Konec leta bo pomemben čas, v katerem morate ostati zbrani in odgovorni.

Tehtnica

Tehtnica bo imela srečo v ljubezni. Samski predstavniki tega znaka bodo zaradi povečane karizme veliko lažje iskali in našli sorodno dušo. Pojdite med ljudi, vendar bodite zelo selektivni pri izbiri. Najboljši čas za delo za osebe rojene v tem znaku je november. V tem mesecu lahko odprete novo podjetje, naredite velike nakupe. Ob samem koncu leta se je koristno vključiti v usposabljanje, pridobiti nova znanja.

Škorpijon

Škorpijoni bodo na ljubezenskem področju zelo uspešni. To še posebej velja za tiste, ki ste že v zvezi ali ste si ustvarili družino. Osamljenim škorpijonom je bolje, da se osredotočijo na delo, ljubezen pa se bo pojavila sama. Preverite združljivost z potencialnim partnerjem, da ne boste razočarani. Najbolje je, da ne izgubljate časa, da bi nekomu ugajali. Na splošno bo to obdobje za škorpijone zelo produktivno in koristno.

Strelec

Strelci so lahko to, kar so, in se ne pretvarjajo. To je pravi čas za vaše najljubše dejavnosti in hobije. Konec jeseni se boste soočili s finančnimi težavami. Zvezde bodo postale nepredvidljive, zato bo energija zelo hitro izginila. Pravočasen počitek in sprostitev bosta pospešila proces pritoka boljše energije. Konec leta bo uspešnejši.

Kozorog

Na splošno bo to zelo ugodno obdobje za vas, še posebej, če se ne boste držali preteklosti in boste skrbeli za svoje zdravje. Zakaj bi se obremenjevali s preteklimi napakami, in jih nenehno analizirali. Bolje je biti optimističen in preprosto ne reagirati na kritike drugih ljudi. Pričakujete lahko prijetna presenečenja.

Vodnar

Negativne misli bodo pritegnile težave, zato je bolje razmišljati le pozitivno in doživljati usodo kot odlično priložnost, da postanete modrejši in močnejši. Pomembno si je zapomniti, da so misli materialne, zato bo pozitiven odnos zagotovil uresničitev želja. Soočiti se boste morali z dogodki, ki jih boste doživeli prvič v življenju. Konec leta se bodo ljudje tega znaka lahko ukvarjali s pravnimi vprašanji, reševanjem stanovanjskih vprašanj.

Ribi

Sledite svoji poti ustvarjanje in ne uničenja. Konflikti bodo postali zelo intenzivni, maščevanje in zamere pa vas bodo prikrajšali za srečo. Če ostanete pozitivni, se to lahko spremeni v čas velikih zmag in pozitivnih sprememb na vseh področjih. Astrologi svetujejo ribam, naj ne gredo v skrajnosti in se borijo tudi proti melanholičnemu razpoloženju. Druga polovica leta je kot nalašč za potovanja in počitnice, ljubezenske dogodivščine. Ne pozabite, da je treba načrte skrivati. Čim manj ljudi okoli vas ve, kaj imate na umu in kaj želite doseči, tem bolje.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!