Horoskop: Zakaj ne morete pozabiti bivšega partnerja?

Foto: Envato

Ne znate živeti brez njih? Ste osamljeni? Jih imate še vedno radi? Predvidevate, da jim je žal in da se bodo vrnili nazaj v vaš objem?

Ko se konča razmerje, je včasih bivše partnerje težko spraviti iz svojih možganov in misli. Bolj, kot poizkušate, da ne bi mislili nanje, bolj razmišljate o njih. Ta začarani krog misli je težko prekiniti!

Poglejmo, zakaj so še vedno nekje v vaših mislih, glede na vaše astrološko znamenje.

Oven: Prehitro ste napredovali

Zdelo se bo, da vam je vseeno za bivšega, saj boste hitro skočili v novo zvezo. A v sebi se boste borili s svojimi čustvi in ​​jokali zaradi razhoda. Da bi pozabili nanj, boste čutili potrebo, da se potopite v nekaj povsem novega, vendar boste še ves čas razmišljali o njih.

Bik: Ne znate živeti brez njih

Težko se prepustite. Čeprav ste trmasti in se ne bojite povedati, kaj si želite, ste tudi predan partner. Ko se zveza konča, težko napredujete, ker si želite le, da bi vse bilo kakor je bilo. Želite, da bi partner bil z vami.

via GIPHY

Dvojčka: Niste prepričani, ali ste se pravilno odločili

Ljudem, ki vas ne poznajo, se včasih zdite impulzivni. Ne razmišljate preveč. Ampak se odločite, ker potrebujete spremembo ali želite napredovati v razmerju, pa čeprav to pomeni konec razmerja. Obstajajo trenutki, ko se ozrete nazaj in se vprašate, ali ste se res odločili pravilno ali ste ukrepali prehitro.

Rak: Še vedno mislite, da jih imate lahko radi ne glede na vse

Morda globoko v sebi veste, da je razmerje potrebno prekiniti, vendar to ne pomeni, da so to storili vaši občutki. Tudi če je bil razhod neizbežen in najboljši način, da ste zopet srečni, obstaja del vas, ki še vedno verjame, da bi jih lahko imeli radi ne glede na težavo, in si želite, da bi to nekako rešili.

Lev: Postali ste bolj navezani na partnerja, kot ste načrtovali

Čeprav ste zelo samostojni, to ne pomeni, da ne ljubite strastno in intenzivno. Potopite se globoko v svoje odnose in tudi če je bil razhod boleč, ste še še vedno navezani na to osebo. Vaš ponos vam običajno preprečuje, da bi se vrnili, vendar traja dolgo časa, da nadaljujete.

via GIPHY

Devica: Še vedno mislite, da bi lahko popravili odnos

Imate omejitve glede tega, kar ste pripravljeni prenašati, vendar to ne pomeni, da takoj nadaljujete razmerje drugje. Pogosto ste oseba, ki lahko najde rešitve tudi za najbolj zapletene težave. Čeprav morda veste, da je bila najboljša izbira prekinitev razmerja, del vas še vedno misli, da če bi se malo bolj potrudili, bi vam lahko uspelo.

Tehtnica: Pogrešate jih ob sebi

Čeprav se zdi, da ne mislite na njih, jih pogrešate ob sebi. Pogrešate vsakodnevne stvari, povezavo, ki ste jo imeli, in udobje, ki ste ga čutili in uživali v življenju. Čeprav bi lahko našli katero koli drugo osebo za to, pogrešate njih, ker le bivši vas je resnično poznal.

Škorpijon: Nočete iti naprej

Ne glede na to, ali se je razmerje končalo v dobrih odnosih ali ne, še vedno niste pripravljeni, da bi nadaljevali odnos, zdi se vam, da lahko še malo počakate. Prav tako preverjate, ali je šel naprej bivši partner, in ko se zdi, da je našel drugo osebo, vam ta misel zavzame veliko prostora v glavi.

via GIPHY

Strelec: Ves čas mislite nanje

Čeprav nihče ne verjame, da bi se kdaj vrnili k bivšemu, to ne pomeni, da jih enostavno pozabite. Ko imate nekoga radi, ga imate tudi zaradi skupnih interesov, raziskovanja in razmišljanj o stvareh. Ko najdete takšno osebo, z njo delite vse mogoče stvari. Ko se zveza konča, se nanje pogosto spominjate, vse vas spominja nanje.

Kozorog: Zdi se, da jim gre bolje brez vas

Odnosi niso tekmovanje, a včasih se tako počutite. Sovražite že, da morate začeti znova, a če se vam zdi, da je vašemu bivšemu bolje brez vas, se sprašujete marsikaj. Ali ste bili res problem in ali ste lahko kaj storili, da bi izboljšali situacijo. Mislite, da morate dokazati, da vam gre bolje brez njih, in kako lahko nekoga premagate, če vam je še vedno všeč.

via GIPHY

Vodnar: Razumeli so vas na načine, ki jih nihče drug ne

Morda se boste počutili srečnejši, če boste sami, vendar tudi veste, kako pomembno je, da vas razumejo. Morda v preteklosti niste vedno cenili tega, da se vam je oseba želela približati in vas razumeti, zdaj pa, ko je zveze konec, jih pogrešate. Zdi se vam, da so vas razumeli kakor nihče do tedaj.

Ribi: Idealizirali ste jih in se spomnite le najboljših delov

Morda veste, da je bil odnos slab in neproduktiven, vendar se osredotočate le na najboljše lastnosti ljudi. Ne morete si pomagati, da se ne spomnite čudovitih časov, ki ste jih imeli z njimi, še posebej, če ste v življenju na nizki točki. Želite se znova vrniti v te čudovite trenutke. Ne morete si pomagati, ampak se ne zadržite v fantaziji. Želite jih nazaj.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!