Horoskop zdravja za leto 2021: ugotovite, kaj čaka vaše znamenje!

Zadnjič posodobljeno: :

Za ovna je najpomembneje, da sprejme optimističen odnos, vodnarji pa bodo sebe končno postavili na prvo mesto!

Horoskop zdravja za 2021 je pripravil Russell Grant, slavni britanski astrolog in avtor več knjig o astrologiji. Tukaj je tisto, kar nas glede na njegovo napoved čaka na področju zdravja.

Oven

Morda vam bo težko, vendar boste na koncu naredili vse, kot ste si zamislili, saj tako tudi delujete. Zavzemite optimističen odnos in bodite iskreni do sebe – to vam bo spomladi prineslo profesionalni in zasebni uspeh. Kar si letos vizualizirate, se sčasoma lahko uresniči.

Bik

Čas je, da se soočite s svojimi strahovi in pustite vse svoje težave za seboj. Prijatelji in družina vas bodo podpirali in vam pomagali, ko bo težko. Potovanje vas bo razveselilo in dalo energijo, skupinske aktivnosti pa vam bodo jeseni prinesle užitek.

Dvojčka

Ukvarjanje s hobiji vam bo prineslo veselje in postavili si boste nove cilje. Če boste v življenju naredili manjše spremembe, bodo zdravstvene težave počasi izginile.

Rak

Vaša največja želja je uživanje s prijatelji in družino. Privoščite si užitek in ugajajte svoji občutljivi strani. Če boste sprejeli pravilne odločitve glede svojega zdravja, boste dobili dodatno energijo.

Lev

Karkoli nameravate početi v novem letu, verjemite, da lahko to tudi uresničite. Delajte nekaj z rokami, saj vam bo to v veliko zadovoljstvo. Energijo boste vložili v doseganje vseh ciljev.

Devica

Če se odločite in se odmaknete od tistega, kar vam ne prinaša užitka, lahko računate na pozitivne spremembe. Ne skrbite toliko za nadzor, pustite, da gredo stvari same od sebe. Preprečite utrujenost z uživanjem v preprostih dejavnostih. Spomladi se spočijte in si naberite energije za nove napore.

Horoskop zdravja za leto 2021: ugotovite, kaj čaka vaše znamenje!

Tehtnica

Ne dovolite, da vas preteklost drži na mestu, raje se spomnite na svoje pozabljene želje in poiščite način, kako jih uresničiti. Spomladi poskrbite za svoje zdravje, saj je to pravi čas, da spremenite svoje navade. Spremembe boste hitro opazili. Preživite čas s prijatelji, zabavajte se in bodite ustvarjalni.

Škorpijon

Želite vlagati vase in dokazati, da lahko prevzamete nove odgovornosti. Miren dom bo jeseni prinesel užitek. Redno telovadite in dovolj spite, saj boste tako ohranili dobro zdravje.

Strelec

Pred vami je veliko izzivov, zato morate dobro sprejeti odločitve glede zdravja. Jejte zdravo hrano, telovadite in se izogibajte strupenim situacijam. Delo na sebi se bo obrestovalo.

Kozorog

Odhod v naravo vam bo pomagal da se znebite skrbi, glasba in duhovnost pa vam bosta prinesli mir. Do jeseni boste izvedeli, kako pomembno je poskrbeti za svoje potrebe.

Vodnar

Morda se počutite krive, ker se počutite zelo dobro, čeprav mnogim okoli vas ni lahko. Postavite se na prvo mesto, ker je zelo pomembno za vaše počutje.

Ribi

Prvi mesec v letu je primeren za prekinitev s slabimi navadami in uvedbo novega sistema. Na začetku poletja vam bosta zdravje in sreča zelo pomembna. Ustvarjalnost vam bo dobro uspevala, zato se ji posvetite.

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Za te tri astrološke znake bo september najslabši mesec v letu!