fbpx

Hotel Cittar: hotelski biser v srcu Novigrada

Foto: booking.com

Hotel Cittar, ki že leta domuje v starem obzidju, je z 2021 dobil čudovito dopolnitev, sodobni del z razkošnim spajem.

Luksuzni hotel Cittar se ponaša z edinstveno lokacijo v srcu Novigrada, z letošnjim letom pa je dobil nadvse dobrodošel novi del, v sklopu katerega je na voljo tudi razkošni Wellness. Hotel se ponaša z bogato zgodovinsko dediščino, med gradnjo novega dela pa so odkrili tudi bogato arheološko najdišče s predmeti iz druge polovice 7. stoletja.

Do plaže vas loči le nekaj deset metrov, nočno življenje tega istrskega mesta pa imate tik pred vhodnimi vrati. A mestni vrvež vas v sodobno opremljenih in tehnološko dovršenih sobah ne bo motil, predvsem pa boste imeli mir v na novo zgrajenem hotelskem wellnessu s savno in notranjim bazenom.

Hotel Cittar se lahko pohvali z odličnim zajtrkom, na katerem boste uživali v vrsti lokalnih in svežih sredozemskih dobrot. Dobra in uravnotežena hrana, s katero boste začeli dan, vam bo prišla pri kopici aktivnosti, ki so na voljo v sklopu hotela. Med drugim tudi vrsta teniških igrišč, ki so le kilometer oddaljena od tega luksuznega hotela.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!