fbpx

Hotel Croatia: dalmatinski dragulj v prekrasnem Cavtatu

Foto: hrvaska.net

Eden najbolj slovitih hotelov na hrvaški obali se nahaja na skrajnem jugu, v Cavtatu. Predstavljamo vam Hotel Croatia.

Na prekrasnem polotoku, obdan s sredozemsko naravo, ponosno stoji Hotel Croatia. Zaradi svoje lege nudi dih jemajoče razglede na odprto morje in vrsto sončnih dni v sproščenem dalmatinskem vzdušju. Vodilni petzvezdični hotel v južnem Jadranu pa ni primeren le za poslovne obiske, temveč je priljubljen tudi med ljubitelji brezskrbnih počitnic na najvišjem nivoju.

Cavtat je čudovita, skrajno južna točka hrvaške obale. Obdana z borovci in kristalno čistim morjem, le nekaj kilometrov južneje od Dubrovnika. Slednjega lahko obiščete v kratki vožnji z avtomobilom ali pa na slikovitem izletu s čolnom.

Foto: Booking.com

Petzvezdični spa center

Hotel Croatia je namestitev luksuznega karakterja, ki nudi dostop do najlepših jadranskih plaž in popolnega oddih a v objemu dišečih borovcev. V sklopu hotela je urejen tudi prekrasen spa center, ki se, tako kot hotel, lahko pohvali s petimi zvezdicami. V spaju najdete dva plavalna bazena s slano vodo in ogrevan notranji bazen, prav tako so na voljo parne kopeli ter finska savna. Spa združuje luksuzne zahodne tretmaje, tradicionalne evropske tehnike in filozofijo daljnega vzhoda, ki so ujeti v bogato ponudbo luksuznih tretmajev.

Hotel nudi vrsto različnih sob in suit. Večina običajnih sob skozi panoramska stekla omogoča pogled na vasico Cavtat in bližnji zaliv. Junior suita se lahko pohvali s prostorno teraso s prekrasnimi razgledi in udobnimi ležalniki. V sklopu suit so oblikovane velike dnevne sobe v nevtralnih odtenkih in kar dve kopalnici. Pravi dragulj pa je Ambassador Suite s kar 180 stopinjskim panoramskih pogledom na modrino Jadranskega morja in veliko sončno teraso na najvišjem nadstropju. Na terasi lahko pozajtrkujete ob najlepšem razgledu, kar jih premore Dalmacija.

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.