fbpx

Hotel Ikador: zimska oaza v Opatiji

Foto: Booking

Slovita Opatijska riviera, najbolj priljubljena zimska destinacija na jadranski obali, vstopa v najbolj praznično obdobje v letu, si nadeva razkošna počitniška oblačila in privablja goste iz vsega sveta. Blaga zimska klima, bujni zeleni parki in promenade, okrašene s stotisoči lučk in božičnih okraskov, drsališče ob morju in spektakularni prireditveni programi zagotavljajo nepozabno izkušnjo edinstvene počitniške čarovnije, kot nalašč za sproščujoče zimske počitnice.

Najluksuznejši opatijski advent, ki je bil leta 2021 nagrajen s prestižno nagrado najboljšega osvetljenega adventa, se je že pričel 25.11.2022 in bo trajal do 8.1.202.

Zato se lahko v času, ko si boste ogledali adventno Opatijo nastanite v hotelu, ki ga krasi eleganten sodoben dizajn in moderna arhitektura, ki se odlično zlije z razkošnim sredozemskim okoljem. 16 ultra-luksuznih sob in apartmajev, pestra ponudba in vsebine ter izjemne storitve in bogat koledar dogodkov, naredijo ta resort, ki se nahaja v majhnem mesto Ika v bližini Opatije, priljubljeno zimsko destinacijo za sproščujoče počitnice.

Foto: Booking
Foto: Booking

Hotel Ikador je odprt vso zimo in svojim gostom ponuja vrsto posebnih ponudb, pa tudi specializirane zdraviliške programe, programe joge in pohodništva ter številne programe doživetij z zasebnimi izleti, kot so lov na tartufe, obiski vinarjev in degustacija avtohtonih izdelkov, raziskovanje Opatijske riviere in njenih legend.

Foto: Booking
Foto: Booking
Foto: Booking

Celotno tretje nadstropje hotela Ikador je namenjeno sproščujočim ritualom Ikalia Spa centra , ki ponuja številne spa tretmaje in programe na osnovi naravnih sestavin, ki gostom in obiskovalcem hotela nudijo idealno zatočišče za popolno wellness izkušnjo.

Foto: Booking
Foto: Booking

Ikadorjeva restavracija Nobilion je bila s prestižno nagrado za najboljšo “Unikatno gastronomsko izkušnjo” na Hrvaškem leta 2022.

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.