fbpx

Naj pametna ura oblikuje vaš življenjski slog: uskladite poslovno in zasebno življenje s pomočjo pametne ure Samsung Galaxy Watch5 in Samsung Galaxy Watch5 Pro

Foto: Samsung
Zadnjič posodobljeno:
Oglasno sporočilo

Medtem ko so bile ure včasih le uporaben modni dodatek, danes pridobivajo številne nove funkcije. Postajajo naši osebni asistenti ter pomemben vir informacij o vašem zdravju in dobrem počutju. Preverili smo dva nova modela Samsung Galaxy Watch5 in Samsung Galaxy Watch5 Pro.

Peta generacija ur Samsung Galaxy Watch5 ponovno postavlja standard v industriji pametnih ur in širi nabor lastnosti pametne športne ure. Hkrati pa Galaxy Watch5 doživlja tudi manjšo evolucijo, s katero postaja odličen hibrid med klasično pametno uro in športno pametno uro. Preverili smo tiste lastnosti, ki odstopajo in uvajajo nekatere novosti – že tako odličnega izdelka, ki se vsako leto presega.

Ura je več kot le modni dodatek. Foto: Samsung

Super povezljivost

V osnovi sta na voljo dva modela Galaxy Watch5 in Galaxy Watch5 Pro. Galaxy Watch5 je na voljo v velikosti ohišja 40 ali 44 mm in kot različica z Bluetooth. Z internetom komunicira prek telefona, s katerim je seznanjena. Za različice LTE lahko plačate nekoliko več, če želite ostati povezani z internetom, tudi ko vašega telefona ni v bližini, vendar boste morali odšteti za dodaten podatkovni paket za pametno uro.

Velika odpornost & izjemna vzdržljivost

Galaxy Watch5 Pro ima velikost ohišja 45 mm, kar pomeni večji zaslon, večjo baterijo in nekoliko višjo ceno. Tako Galaxy Watch5 kot Galaxy Watch5 Pro imata zaslona, ki sta zaščitena s safirnim steklom, močnim materialom, ki je odporen na praske. Galaxy Watch5 Pro ima še trdnejši kristal, njeno ohišje pa je izdelano iz titana, zaradi česar je bolj trpežna kot Watch5 z aluminijastim ohišjem. Vse ure serije Galaxy Watch5 so odporne na vodo in prah po standardu IP68 in imajo oceno 5 ATM, kar pomeni, da lahko preživijo pod vodo v globini do 50 metrov.

Foto: Samsung

Za pohodnike & kolesarje – GPS sledenje GPX

Galaxy Watch5 Pro ima podporo za GPX, podatkovni standard, ki se uporablja za skupno rabo poslikanih poti GPS. Vsi modeli Galaxy Watch5 imajo vgrajene radijske sprejemnike GPS, vendar vam Pro omogoča skupno rabo podatkov GPS z drugimi aplikacijami, prenos kolesarskih ali pohodniških poti in pomoč pri iskanju poti nazaj do izhodišč, če se izgubite.

Večja baterija

Življenjska doba baterije je nedvomno najpomembnejša komponenta pametne ure. Resnično ni prijetno preverjati stanje baterije in videti prazno indikacijo. Baterije Galaxy Watch5 serije so dovolj zanesljive, da udobno zdržijo cel dan in celo noč za sledenje spanju. Tudi ob tisti najbolj intenzivni uporabi. Tako je na primer baterija modela Galaxy Watch5 Pro velika kar 590 mAh.

Spremljanje zdravstvenih funkcij

Kar zadeva spremljanje zdravja in telesne pripravljenosti, ura omogoča funkcijo elektrokardiograma in tudi spremljanje krvnega tlaka. Seveda so na razpolago različne meritve srčnega utripa, sledenje spanja, ravni kisika v krvi in štetje ​​korakov. Zelo uporabna funkcija pa je samodejno zaznavanje vadbe, še posebej, ko se samodejno zažene, na primer med sprehodom. Ura pa tudi zazna, kdaj se ne gibate, na primer ko stojite na semaforju. Odlična funkcija je tudi sledenje spanju, ki je precej natančno in po novem spremlja tudi ravnen kisika v krvi in ​​celo, koliko smrčite. Torej odlična podlaga za zbiranje dokazov, ko lahko svoji dragi ali dragemu pokažete, da sinoči zagotovo niste smrčali.

Foto: Samsung

Vsako leto Samsung s svojo linijo ur Galaxy Watch naredi velik korak naprej in iz uporabnega modnega dodatka na zapestju naredi galaksijo možnosti in uporabnosti.

Dodatne Informacije

samsung.si

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.