fbpx

Hotel Palcich: edinstveni hotel v neposredni bližini Plitviških jezer

Foto: Hotel Palcich

V bližini hrvaškega naravnega bisera se nahaja prenovljeni hotel Palcich, ki nudi sproščujoč oddih za ljubitelje narave in aktivnosti.

Najstarejši in največji hrvaški narodni park Plitvice privablja turiste z vsega sveta. Odslej se le ti lahko spočijejo tudi v prenovljenem Hotelu Palcich, ki se nahaja šest kilometrov stran od vhoda v narodni park, ki je del UNESCO naravne dediščine. Namenjen je ljubiteljem narave in aktivnosti, saj gostom nudijo tudi telovadnico in wellness z bazenom ter savnami.

Hotel se pohvali s 27 sobami in suitami, dve sta med drugim namenjeni tudi gibalno oviranim ljudem. Vse sobe so opremljene s klimo, televizorjem in USB polnilci, v kopalnici pa se lahko razvajate v kopalni kadi. Udobno opremljene in prenovljene sobe so okrašene s podobami Plitviških jezer, s čimer so oblikovalci želeli naravne danosti prenesti tudi v sam interjer.

V sklopu hotela se nahajata tudi restavracija in vinski bar, kjer se bodo dlje časa zadržali ljubitelji vina in gurmani. Športni navdušenci pa bodo zadovoljni s široko ponudbo aktivnosti v bližini, med drugim jahanjem, kolesarjenjem in trekingom. Gostom hotel je na voljo tudi wellness center z ogrevanim notranjim bazenom, masažno kadjo in savno, v primeru slabega vremena pa se boste razveselili dobro opremljenega fitnesa.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!