Hotel Sanje ob Soči: hotel s prekrasnimi razgledi na slovensko visokogorje

Zadnjič posodobljeno: :

Če bi radi letos dopustovali ob Soči, preverite hotel Sanje ob Soči, ki nudi prekrasen pogled na Bovec in na Kaninsko pogorje.

V elegantnem in sodobno urejenem hotelu Sanje ob Soči vas bodo pričakali z nasmehom in se po svojih najboljših močeh potrudili, da bo vaše bivanje nepozabno. Ponujajo vam namestitev v devetih apartmajih in devetih sobah (dvoposteljnih ali enoposteljnih), na vrhu hotela pa je prav posebna suite soba, ki ima prekrasen pogled na Bovec in na Kaninsko pogorje.

Hotel Sanje ob Soči (Foto: last ponudnika)
Hotel Sanje ob Soči (Foto: last ponudnika)
Hotel Sanje ob Soči (Foto: last ponudnika)
Hotel Sanje ob Soči (Foto: last ponudnika)

V Sanjah ob Soči vas čaka tudi wellness & spa, kjer se lahko sproščate v savni ali jacuzziju, pri tem vas bodo pogostili s svežim sadjem in čajem. Ne manjka niti vinska klet, kjer imajo v ponudbi najboljša goriška vina. Pobliže vam jih lahko predstavijo na degustaciji, ki ji bodo posebno noto dodali še bovški in tolminski sir ter posebnosti iz kuhinje.

Hotel Sanje ob Soči (Foto: last ponudnika)
Hotel Sanje ob Soči (Foto: last ponudnika)

Hotel je primeren za družine, saj imajo možnost varstva in animacije v otroškem kotičku, starejši otroci pa se bodo lahko udeležili različnih aktivnosti, tečajev in delavnic.

V okolici se lahko predajate prečudoviti Dolini reke Soče, ki ponuja nešteto aktivnosti: pohodništvo in gorsko kolesarjenje, rafting, kajakaštvo, na Soči lahko muharite, v njeni okolici igrate golf, odpravite se lahko tudi na panoramski polet nad čudovito pokrajino ali pa se cel spustite z jadralnim padalom. Ne pozabite niti na zimsko sezono, kjer vam je najbližje edino visokogorsko smučišče v Sloveniji, Kanin – Sella Nevea.

Dodatne Informacije

Rezervacija:
booking.com

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Pobegnite s Tobiasom v praznično Nemčijo in osvojite privlačne nagrade