fbpx

Koča na samem: pravi mali podeželski raj za razvajanje

Si želite med zelene griče, obsijane s soncem? Si želite na prijetne poti, ki se vijejo po slikoviti gorički pokrajini? Potem morate v Kočo na samem, kjer boste preživeli idilične počitnice v družbi žvrgolenja ptic, metuljev, šepetanja dreves in žuborenja potoka.

V idilični gorički pokrajini, natančneje na obrobju vasice Berkovci, stoji Koča na samem. Tu si boste odpočili od vsakodnevnega vrveža ter se naužili svežega zraka in miru.

Koča je pravi mali luksuz in primerna za najzahtevnejše goste. Narejena je v stilu kanadske brunarice in z veliko naravne svetlobe. Zaradi tega boste imeli občutek, kot da namesto v dnevni sobi počivate kar sredi jase ob gozdu.

Koča na samem (Foto: Booking.com)
Koča na samem (Foto: Booking.com)
Koča na samem (Foto: Booking.com)
Koča na samem (Foto: Booking.com)

Vsi detajli so v Koči na samem narejeni z dušo in srcem. Kopalnica ima masažno kad in masažni tuš, kuhinja je v francoskem stilu. Pozimi se boste greli ob čisto pravem kaminu ter si ob soju svečk pripravili kopel v masažni kadi. Na štedilniku, kot so ga imele še vaše babice, si boste lahko spekli potico ali skuhali odličen obrok. Od maja do oktobra se boste lahko ohladili in sprostili v zunanjem bazenu.

Koča na samem (Foto: Booking.com)
Koča na samem (Foto: Booking.com)

Krajinski park Goričko vam nudi veliko poti za pohajkovanje ter kolesarjenje. Odpravite se lahko na znamenito Sladko pot, kolesarite po katerih izmed 10 znamenitih kolesarskih poti po Pomurju, gobarite, se odpravite na golf v Moravske Toplice, na ribolov k Bukovniškemu jezeru ali pa imate piknik nekje na samotnem travniku. Tukaj je vse mogoče!

Dodatne Informacije

Rezervacija:
booking.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!