Hotel v naravi: popolna sprostitev za telo in um med krškimi vinogradi

Foto: Booking.com
Zadnjič posodobljeno: :

Tri Lučke, nadvse priljubljeno kulinarično središče, ki slovi tudi med mladoporočenci, je nedavno svojo ponudbo obogatilo s Hotelom v naravi.

S pogledom na vinorodna gričevja, na griču nedaleč od Krškega, se nahajajo Tri Lučke, ki daleč naokrog slovijo po odlični kulinarični ponudbi in lično opremljenih sobicah. Svojo ponudbo so pred kratkim še razširili, saj z julijem gostom nudijo tudi suite in sobe v Hotelu v naravi.

Izbirate lahko med Deluxe Suito in Deluxe sobo, prva se razteza na 37 m2, druga jih meri deset manj. Deluxe Suita se pohvali z zakonsko posteljo ter prostornim dnevnim prostorom, kjer je mogoče urediti dodatno ležišče. Ima lastno kopalnico ter veliko teraso s čudovitim razgledom na okoliško naravo. Opremljena je z vsem, kar potrebujete za udoben oddih, od kavnega aparata do klimatske naprave, televizorja in vinskega hladilnika.

Deluxe Room je njena manjša sestra, ki nudi kraljevo posteljo, prav tako pa se lahko pohvali z lastno kopalnico in prostorno teraso ter vsemi potrebnimi napravami. Bi radi preizkusili novi pridobitvi Treh Lučk? Izkoristite turistične bone! Cene za suito se gibljejo od 290 evrov naprej, za Deluxe Room boste odšteli nekoliko manj, od 190 evrov na noč.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!