fbpx

Hotel Verbenicum: estetsko dovršeni hotel v slikovitem Vrbniku

Zadnjič posodobljeno: :

Edinstven hotel v slikovitem Vrbniku, idiličnem mestecu na Krku – Hotel Verbenicum.

Hotel Verbenicum v srcu starega slikovitega mesteca Vrbnik, na obali Krka, odraža bogato kulturno dediščino naselja. Hotel Verbenicum je nastanitev z unikatnim konceptom, za katerega sta zaslužna sinergija sredozemskega podnebja in inovativen pristop do zdravja, tako telesnega kot spiritualnega. V sklopu hotela je urejenih 19 luksuznih enot, od tega 14 suit in 5 sob.

Foto: Booking.com

Hotel se razteza na 1320 m2 in stoji na več kot tri tisoč kvadratnih metrov velikem posestvu, ki vas z zelenim in bujnim vrtom povabi v notranjost. Prekrasen sredozemski vrt, ki se bohoti pred hotelom je prava paša za oči, poleg pa na zasebnem in varovanem parkirišču brez skrbi pustite svoj avtomobil. V sklopu hotela je urejen velik zunanji ogrevan bazen, ob njem pa sončna terasa z udobnimi ležalniki in koktajl barom.

Zdravstveni programi za goste

V kolikor ste tu zaradi zdravja, vam še pred prihodom priporočijo posamezne zdravstvene pakete, primerne za vaše zdravstveno stanje. Pred začetkom vašega bivanja zdravnik natančno pregleda vaše izide in izvede zdravniški pregled, potem pa ob posvetovanju z nutricionistom napiše personalizirani zdravstveni program za vsakega gosta, ki pride s tem namenom. Hotel se lahko pohvali tudi z razkošnim wellnessom, kjer sta dve vrsti savn, pa tudi masažni bazen, Kneippova kopel in predel za počitek.

V sklopu hotela je oblikovana tudi knjižnica, kjer najdete literarna dela v kar sedmih različnih jezikih. S knjižnico želijo v hotelu ljudi pritegniti, da odložijo svoje telefone in se posvetijo branju. Da se znebijo neprestanega piskanja in iskanja novic, temveč se v miru in tišini posvetijo vrsticam in vsebini.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!