fbpx

Hoverglide: prvi ‘lebdeči’ nahrbtnik na svetu

Čeprav je nahrbtnik zelo praktičen pripomoček, saj lahko vanj spravimo veliko stvari, pa nas nedvomno ovira pri hoji in teku. Ta težava bo z inovacijo, ki se bo v bližnji prihodnosti znašla na tržišču, postala preteklost.

Hoverglide se ponaša z nazivom prvega ‘lebdečega nahrbtnika’ na svetu. Pri izdelavi nahrbtnika so proizvajalci uporabili tehnologijo “suspended load”, ki ob hoji ali teku minimizira pritisk na uporabnikov hrbet, vrat, kolena in gležnje.

Po zaslugi edinstvenega dizajna novega izdelka podjetja Lightning Packs boste na potovanju občutno zmanjšali možnost poškodb. Nahrbtnik je sicer pritrjen na posebne tirnice, ki mu omogočajo, da med premikanjem počasi drsi navzgor in navzdol.

Kupci se bodo lahko odločali med 4 različicami nahrbtnika s prostornino med 28 in 55 litrov.

Hoverglide bo olajšal vaš izlet.
Hoverglide bo olajšal vaš izlet.

Hoverglide bo finančno podporo kmalu začel iskati tudi na Kickstarterju, saj, kot na njihovi spletni strani pišejo, je to najboljša inovacija na področju nahrbtnikov v zadnjih 40 letih.

Je to res najboljša inovacija na področju nahrbtnikov v zadnjih 40. letih?
Je to res najboljša inovacija na področju nahrbtnikov v zadnjih 40. letih?

Dodatne Informacije

Več informacij:
hot-newtech.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!