fbpx

Oda življenju in umetnosti

Umetniški nakit Frey Wille iz dragocenega emajla našteva ogromne dosežke s svojim unikatnim oblikovalskim konceptom. Filozofija oblikovanja, ki vključuje inovativne umetniške kreacije in briljantne barve, je najpomembnejši dejavnik za ekskluziven nakit, ki navdušuje izbran okus po celem svetu. Med ...

Umetniški nakit Frey Wille iz dragocenega emajla našteva ogromne dosežke s svojim unikatnim oblikovalskim konceptom. Filozofija oblikovanja, ki vključuje inovativne umetniške kreacije in briljantne barve, je najpomembnejši dejavnik za ekskluziven nakit, ki navdušuje izbran okus po celem svetu. Med najnovejšimi elementi so abstraktni vzorci in električne barve, ki zaznamujejo kolekcijo Living Art. Masivne črne črte ločujejo živo rumene trikotnike, medtem ko trčita vijolična in rdeča, ročno dodan zlati prah pa se združi z elegantno kovino. Oblike in vzorci se ustalijo v zlatih obročkih, ki jih navdihujejo narava in življenjske radosti. Močne barve, kot so rdeča, rumena, zelena in modra, prevladujejo v zlati izvedbi in sestavljajo kombinacijo, ki zasije v spremstvu črnih in kremastih odtenkov. Bela različica s paladijem vsebuje oranžne, zelene in rožnate odtenke. Living Art popolno dopolnjuje linijo Ode to Joy of Live, s katero izkazujemo posvetilo življenju, ljubezni in umetnosti.

Sa vama od 2004

Od godine 2004 istražujemo urbane trendove i svakodnevno informiramo našu zajednicu sljedbenika o novostima u životnom stilu, putovanjima, stilu i proizvodima koji nadahnjuju sa strašću. Od 2023. nudimo sadržaj na glavnim svjetskim jezicima.