fbpx

Roc Nation Aviator

Po vzoru Dr. Dreja in "njegovih" slušalk Beats je hip-hop raper Jay-Z storil podobno. Podjetje oz. založba Roc Nation, ki je v njegovi lasti, je v sodelovanju s proizvajalcem Skullcandy predstavilo slušalke, ki nosijo podpis izbranca pop dive Beyonce. Slušalke Roc Nation Aviator, ...

Po vzoru Dr. Dreja in “njegovih” slušalk Beats je hip-hop raper Jay-Z storil podobno. Podjetje oz. založba Roc Nation, ki je v njegovi lasti, je v sodelovanju s proizvajalcem Skullcandy predstavilo slušalke, ki nosijo podpis izbranca pop dive Beyonce. Slušalke Roc Nation Aviator, ki so si obliko nekoliko sposodile iz zgodovine letalstva, se zaradi spominske pene odlično prilagodijo našemu ušesu. 40 mm premer neodimskega zvočnika in frekvenčni razpon med 20 Hz in 20 kHz poskrbita za primerno kakovost zvoka.
Cena: še ni znana, na voljo v juniju na www.skullcandy.com

Previous
NEX 5 in 3

Sa vama od 2004

Od godine 2004 istražujemo urbane trendove i svakodnevno informiramo našu zajednicu sljedbenika o novostima u životnom stilu, putovanjima, stilu i proizvodima koji nadahnjuju sa strašću. Od 2023. nudimo sadržaj na glavnim svjetskim jezicima.