Hublot Big Bang E: pametna ura za 5.700 evrov

Hublot Big Bang E

Hublot se ponovno podaja na trg pametnih ur, tokrat z visokokakovostno uro Hublot Big Bang E z operacijskim sistemom Wear OS in astronomsko ceno.

Pametna ura Hublot Big Bang E prihaja v dveh različicah: E Titanium, ki se prodaja za 5.100 evrov, in E Black Ceramic, ki vas bo oskubila za 600 evrov več! Obe različici vključujeta s safirjem prekrit 42-milimetrski OLED-zaslon na dotik z visoko ločljivostjo in pa procesor Snapdragon Wear 3100, 1 GB RAM-a, 8 GB prostora za shranjevanje in baterijo s 300 mAh.

Ura vključuje še nekaj dodatnih funkcij, seveda zraven tistih, ki jih običajno najdemo pri operacijskih sistemih, ki temeljiju na Androidu. Big Bang E ima tako svoje številčnice, kot sta na primer številčnica z luninim koledarjem in pa številčnica, ki čez dan spreminja barve (del pobude #HublotLovesArt).

Big Bang E uradnega datuma izdaje še nima, tudi prednaročila še niso odprta, lahko pa se vpišete s svojo elektronsko pošto, na katero boste nato prejemali obvestila, vezana na uro.

Hublot Big Bang E Black Ceramic
Hublot Big Bang E Black Ceramic

Hublot je pametno uro izdelal tudi leta 2018, Big Bang Referee pa je bil neke vrste poklon svetovnemu prvenstvu v nogometu, za katerega je bil Hublot tudi uradni sponzor.

Običajna pametna ura z operacijskim sistemo Wear OS ponavadi stane nekaj sto evrov, odvisno od blagovne znamke in modela. Maloprodajna cena ure Big Bang E pa ni le konkretno višja, ampak ne vključuje niti nekaterih zelo osnovnih funkcij, kot je GPS. Hublot pa sicer ni edino podjetje, ki je poskusilo z neobičajno drago pametno uro. Apple je leta 2015 izdelal zlato različico svojega Apple Watcha, ocenjeno na dvakratnih najnovejše Hublotove stvaritve.

Galerija: Hublot Big Bang E

Dodatne Informacije

Več informacij:
hublot.com

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Huawei Watch GT 2 Pro: korak višje