fbpx

Hublot Big Bang E: pametna ura za 5.700 evrov

Hublot Big Bang E

Hublot se ponovno podaja na trg pametnih ur, tokrat z visokokakovostno uro Hublot Big Bang E z operacijskim sistemom Wear OS in astronomsko ceno.

Pametna ura Hublot Big Bang E prihaja v dveh različicah: E Titanium, ki se prodaja za 5.100 evrov, in E Black Ceramic, ki vas bo oskubila za 600 evrov več! Obe različici vključujeta s safirjem prekrit 42-milimetrski OLED-zaslon na dotik z visoko ločljivostjo in pa procesor Snapdragon Wear 3100, 1 GB RAM-a, 8 GB prostora za shranjevanje in baterijo s 300 mAh.

Ura vključuje še nekaj dodatnih funkcij, seveda zraven tistih, ki jih običajno najdemo pri operacijskih sistemih, ki temeljiju na Androidu. Big Bang E ima tako svoje številčnice, kot sta na primer številčnica z luninim koledarjem in pa številčnica, ki čez dan spreminja barve (del pobude #HublotLovesArt).

Big Bang E uradnega datuma izdaje še nima, tudi prednaročila še niso odprta, lahko pa se vpišete s svojo elektronsko pošto, na katero boste nato prejemali obvestila, vezana na uro.

Hublot Big Bang E Black Ceramic
Hublot Big Bang E Black Ceramic

Hublot je pametno uro izdelal tudi leta 2018, Big Bang Referee pa je bil neke vrste poklon svetovnemu prvenstvu v nogometu, za katerega je bil Hublot tudi uradni sponzor.

Običajna pametna ura z operacijskim sistemo Wear OS ponavadi stane nekaj sto evrov, odvisno od blagovne znamke in modela. Maloprodajna cena ure Big Bang E pa ni le konkretno višja, ampak ne vključuje niti nekaterih zelo osnovnih funkcij, kot je GPS. Hublot pa sicer ni edino podjetje, ki je poskusilo z neobičajno drago pametno uro. Apple je leta 2015 izdelal zlato različico svojega Apple Watcha, ocenjeno na dvakratnih najnovejše Hublotove stvaritve.

Galerija: Hublot Big Bang E

Dodatne Informacije

Več informacij:
hublot.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!