fbpx

Iglu hoteli so sanjska nastanitev za vaše naslednje zimske počitnice

Foto: iglu-dorf
Zadnjič posodobljeno: :

Če ste ljubitelj zime in iščete nekoliko drugačno počitniško namestitev, se odločite za bivanje v igluju.

Igluji so popolna kombinacija luksuznega in modernega, a kot ustvarjeni za ljubitelje narave. Ti edinstveni ledeni in snežni hoteli imajo vse, kar potrebujete za sanjske zimske počitnice!

Iglu-Dorf, ki se nahaja na ekskluzivnih lokacijah v Švici, Avstriji in Nemčiji, ležijo na sanjskih lokacijah, pod gorovji, obdani s snegom. Ti snežni hoteli ponujajo udobje obdani z naravo, v sami vasi pa boste našli tudi restavracijo, bar in savno. Iglu-Dorf je vas, zgrajena v celoti iz ledu in snega, vsako zimo pa jo zgradijo na novo.

Zermatt

Iglu-Dorf Zermatt leži na 2.727 m nadmorske višine in je tudi zato popoln kraj za uživanje v čudovitem razgledu na najbolj znane švicarske vrhove. Poglede nanje vam nudi že sproščujoče namakanje v jacuzziju, pa tudi prekrasna sončna terasa. Wellness ob vznožju Matterhorna je izkušnja, ki je ne boste zlepa pozabili.

Zugspitze

Najlepša pokrajina na najvišji nemški gori, pod zvezdnatim nebom, je kot nalašč za romantičen oddih v dvoje. Iglu-Dorf Zugspitze se nahaja na 2.600 m nadmorske višine in ponuja dih jemajoč pogled na Alpe.

Davos Klosters

Ta edinstveni hotel se nahaja v osrčju priljubljenega smučišča, na nadmorski višini 2.620 m. Iglu-Dorf Davos Klosters s svojo impresivno snežno arhitekturo v hipu navduši. Čez dan si privoščite pijačo ali fondi v hotelski restavraciji, ponoči pa uživajte v pravljičnem pogledu na zvezdnato nebo.

Gstaad

Iglu-Dorf Gstaad se nahaja na 2.000 m nadmorske višine v čudovitem Bernskem Gorju. Poleg dih jemajočega razgleda s čarobnimi sončnimi zahodi vabi tudi wellness s savno in jacuzzijem . Smo omenili ogrevano kočo in odprt ogenj?!

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.