fbpx

V teh filmih so igralci šli do konca: igralski pari, ki so se ZARES ljubili

Nekateri igralci/-ke trdijo, da je najtežje igrati v romantičnih prizorih. A so tudi takšni, ki s tem niso imeli težav. Kateri so igralski pari in filmi, v katerih so se igralci tudi zares ljubili?

Kdo se je zaljubil in ljubil pred ter za kamerami?

Dnevi grmenja (Days of Thunder, 1990)

Se še spomnite Nicole Kidman z rdečimi kodri? To je bil čas, ko je na snemanju filma Dnevi grmenja spoznala Toma Cruisa. Njuna filmska romanca se je hitro spremenila v romanco v zasebnem življenju, v tistem obdobju pa sta Tom Cruise in Nicole Kidman veljala za enega najbolj obetajočih parov v Hollywoodu. Kako se je to končalo, vemo.

Stanovanje (L’appartement, 1996)

Med snemanjem filma so se razplamtela čustva med takrat še manj znano italijansko igralko Monico Belluci in francoskim igralcem Vincentom Casselom, ki je imel takrat sloves nepopravljivega ženskarja. Monici je to očitno uspelo spremeniti, saj sta bila par več let, svojčas pa sta veljala tudi za najlepši filmski par na svetu.

Podle igre (Cruel Intentions, 1999)

Prava romanca se je razvila tudi med Reese Whiterspoon in Ryanom Phillippejem med snemanjem filma Podle igre. V filmu sta torej tako prepričljiva prav zaradi ljubezenske kemije, ki se odvijala tudi za kamerami.

Gigli (2003)

Morilka in sovražnica moških Ricki (Jennifer Lopez) se zaljubi v karizmatičnega Larryja (Ben Affleck). Njeno življenje naenkrat dobi nove barve. Ko je Jennifer sprejela vlogo, ni vedela, da se bo tudi v resnici zaljubila v visokega in čednega Bena. Igralca sta razmerje začela med snemanje filma.

Alfie (2004)

Čeden ženskar Jude Law ni imel nobenih težav pri igranju novodobnega Casanove. Prav tako ni bilo nobene težave s snemanjem ljubezenskih prizorov s Sienno Miller. Par je namreč začel svojo turbulentno romanco prav med snemanje filma, ki pa se je razvijala prav tako hitro, kot tista na zaslonu.

Gospod in gospa Smith (Mr. & Mrs. Smith, 2005)

Brad Pitt in Angelina Jolie sta se zaljubila med snemanjem filma Gospod in gospa Smith in vsi vemo, kako se je ta romanca končala.

Ljubezen v Barceloni (Vicky Cristina Barcelona, 2008)

Penélope Cruz in Javier Bardem sta v filmu precej nenavaden poročen par, njuno razmerje pa je polno španskega temperamenta in strasti. Da je temu tako, je poskrbela njuna turbolentna romanca v resničnem življenju, ki se je pozneje razvila v močan zakon.

Zapiti dnevnik (The Rum Diary, 2011)

Film Zapiti dnevnik je postal ključnega pomena za usodo Johnnyja Deppa, v katerega so bile zaljubljene ženske po vsem svetu. V tem filmu se je namreč Johnny zaljubil v Amber Heard. Po snemanju filma je Johnny zaprosil Amber, medtem ko je Vanessa Paradis 14 let zaman čakala na snubitev.

Neverjetni Spider-man (The Amazing Spider-Man, 2012)

Šarmantni Andrew Garfield se je prav tako kot njegov lik ujel v mrežo Emme Stone, svoje punce pred in za kamerami.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!