AXE THROWING center Ljubljana: pripravljeni na sekiromet?

Pikado in bovling sta za mevže. Nabrusite sekire in se pripravite na najbolj vročo zabavo te sezone: sekiromet. Najbolj instagramska zabavna igra, ki je povsem obnorela Kanado in ZDA, je zdaj na voljo tudi pri nas, natančneje v Ljubljani. Dobrodošli v največjem Axe Throwing centru v Evropi.

V igri v Axe Throwing centru v Ljubljani lahko uživa vsak, ne glede na moč ali spol. In četudi je videti nevarno, naj vas ne skrbi: igra poteka pod skrbnim vodstvom inštruktorja (axe-perta) v ograjenem metališču. In kako igra poteka? Na vsako tarčo igra do največ šest igralcev pod vodstvom inštruktorja. Poleg tega, da vam bo razložil pravila in pokazal pravo tehniko, boste v uro in pol dolgem vodenem programu uživali v raznolikih tekmovalnih igricah. To je tudi izvrstna priložnost za prijateljska druženja, praznovanja rojstnih dni, fantovščine in dekliščine in teambuildinge, najdražje pa lahko presenetite tudi z darilnim bonom.

View this post on Instagram

Getting ready

A post shared by Axe Throwing Europe™ (@axe.throwing.europe) on

AXE THROWING EUROPE®
Kajuhova 35
1000 Ljubljana

+386 (0) 40 87 87 38

info@axe-throwing.si

Delovni čas: po predhodni rezervaciji termina prek sistema rezervacij na spletni strani ali prek predhodne telefonske najave

Dodatne Informacije

Več informacij:
axe-throwing.si

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Japonski trik za zavijanje daril si je ogledalo več kot 11 milijonov ljudi: to je najpomembnejši korak!