fbpx

AXE THROWING center Ljubljana: pripravljeni na sekiromet?

Pikado in bovling sta za mevže. Nabrusite sekire in se pripravite na najbolj vročo zabavo te sezone: sekiromet. Najbolj instagramska zabavna igra, ki je povsem obnorela Kanado in ZDA, je zdaj na voljo tudi pri nas, natančneje v Ljubljani. Dobrodošli v največjem Axe Throwing centru v Evropi.

V igri v Axe Throwing centru v Ljubljani lahko uživa vsak, ne glede na moč ali spol. In četudi je videti nevarno, naj vas ne skrbi: igra poteka pod skrbnim vodstvom inštruktorja (axe-perta) v ograjenem metališču. In kako igra poteka? Na vsako tarčo igra do največ šest igralcev pod vodstvom inštruktorja. Poleg tega, da vam bo razložil pravila in pokazal pravo tehniko, boste v uro in pol dolgem vodenem programu uživali v raznolikih tekmovalnih igricah. To je tudi izvrstna priložnost za prijateljska druženja, praznovanja rojstnih dni, fantovščine in dekliščine in teambuildinge, najdražje pa lahko presenetite tudi z darilnim bonom.

View this post on Instagram

Getting ready

A post shared by Axe Throwing Europe™ (@axe.throwing.europe) on

AXE THROWING EUROPE®
Kajuhova 35
1000 Ljubljana

+386 (0) 40 87 87 38

info@axe-throwing.si

Delovni čas: po predhodni rezervaciji termina prek sistema rezervacij na spletni strani ali prek predhodne telefonske najave

Dodatne Informacije

Več informacij:
axe-throwing.si

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.