fbpx

Koncert: februarja 2019 prihaja nepozabno doživetje The Dire Straits Experience

Če ste mislili, da so z razhodom skupine Dire Straits končani tudi njihovi legendarni nastopi, ste se zmotili. Največje uspešnice, izjemne rockerske skladbe in doživetje, kot ga še ni bilo, prihajajo s Chrisom Whitom, nekdanjim članom skupine Dire Straits, 8. februarja 2019 v Halo Tivoli.

Pomembne Informacije
Kdaj?
Kje?
Hala Tivoli, Ljubljana
Organizator
Dogodek na Facebooku
Vstopnina
od 29,00 €

Skupino Dire Straits so po številnih glasbenih uspešnicah in razprodanih svetovnih turnejah člani razpustili pred več kot petindvajsetimi leti. Kljub temu pa so za seboj pustili izjemno glasbeno zapuščino, paleto najboljših skladb in glasbenih predstav, ki jih je kadarkoli ustvaril rock. In ker njihov ugled še vedno raste, je škoda, da jih ne bi enkrat doživeli tako, kot so nastopali včasih.


In zakaj je The Dire Straits Experience nepozabna izkušnja, ki jo morate doživeti? Ker bodo v Hali Tivoli odmevale prav vse legendarne uspešnice skupine Dire Straits. Poleg nekdanjega člana skupine Dire Straits, Chrisa Whita, bodo 8. februarja 2019 na odru ljubljanske Hale Tivoli nastopili tudi Terence Reis, Tim Walters, Simon Carter, John Maul, Paul Geary, Andrew Hawkins, Rob Taggart in Danny Schogger. Poskrbeli bodo, da se vam bo naježila koža.

Dodatne Informacije

Več informacij:
direstraitsexperience.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!