Igralci z enkratno kemijo na zaslonu, ki se za kamerami sovražijo

Blake Lively in Leighton Meester

Da se z vsemi sodelavci vedno ne moremo razumeti, je najbrž jasno. In nič drugače ni v svetu glamurja in blišča, kjer se lahko interni spori kaj hitro sprevržejo v pravo dramo, o kateri poroča skoraj vsak rumeni časnik. In da je temu res tako, pričajo tile igralski pari, ki so imeli na zaslonih sicer enkratno kemijo, a so se za kamerami sovražili.

Kateri igralski pari, ljubljenci občinstva, se za kamerami preprosto sovražijo?

Sarah Jessica Parker in Kim Cattrall

Sarah Jessica Parker in Kim Cattrall
Sarah Jessica Parker in Kim Cattrall

Carrie in Samantha, pravi prijateljici na malih zaslonih, med katerima se je pretakala kemija, ki je ni bilo moč zanikati, v resničnem življenju ne druži niti senca prijateljstva, ki je povezovalo dekleti v seriji Seks v mestu. Kim in Sarah se v glavnem naj ne bi razumeli zaradi ljubosumja – Kim naj bi bila ljubosumna na Sarah, ker je ta zaslužila več denarja, Sarah pa na Kim, ker si je želela, da bi bila Carrie veliko bolj podobna Samanthi.

Ariana Grande in Victoria Justice

Ariana Grande in Victoria Justice
Ariana Grande in Victoria Justice

Pop senzacija Ariana Grande je zaslovela s televizijsko serijo Victorious, kjer je igrala eno izmed najboljših in najbližjih prijateljic Victorie Justice. Čeprav se je zdelo, da je njuno prijateljstvo tudi za kamerami tako trdno (predvsem zaradi družbenih omrežij), naj bi se dekleti naravnost sovražili. V intervjuju za revijo Seventeen je Ariana priznala, da so jo na snemanjih ustrahovali, hkrati pa je namignila, da za tem stoji zlobnost Victorie. Čeprav tega nikoli ni potrdila, je nekaj skrivnostnih tvitov obeh deklet namigovalo na to, da se nikoli nista razumeli.

Lauren Graham in Scott Patterson

Lauren Graham in Scott Patterson
Lauren Graham in Scott Patterson

Ko je Amy Sherman Palladino svetu prvič predstavila serijo Midve z mamo (Gilmore Girls), ni manjkalo deklet, ki so si želele, da bi bila njihova mama bolj podobna Lorelai. In medtem ko so oboževalci potrpežljivo čakali, da bo Lorelai končno priznala, da je Luke njena sorodna duša, sta Lauren Graham in Scott Patterson to idejo za kamerami popolnoma zavračala. Lauren je povedala, da sta se razumela ravno toliko, da sta lahko skupaj delala, sicer pa drug z drugim nista želela imeti opravka.

Blake Lively in Leighton Meester

Blake Lively in Leighton Meester
Blake Lively in Leighton Meester

Blair Waldorf in Serena Van Der Woodsen sta najboljši prijateljici v seriji Opravljivka (Gossip Girl), kjer si kljub zapletom vedno stojita ob strani in druga drugo popolnoma razumeta. Čeprav bi pričakovali, da za tako dobro kemijo na malem zaslonu stoji prav tako dobra kemija v resničnem življenju, temu še zdaleč ni tako. Njuno prijateljstvo je v zadnjih letih snemanja serije preprosto izginilo, ko so serijo končali, pa sta prenehali govoriti. Blake Leighton ni povabila na poroko, pa tudi Blake ni bila povabljena na poroko Leighton. Prav tako si nista izrekli čestitk. Zakaj točno, ne ve nihče.

William Shatner in George Takei

William Shatner in George Takei
William Shatner in George Takei

Oboževalci Zvezdnih stez zelo dobro poznajo spor med Williamom Shatnerjem, ki je igral slovitega kapitana Jamesa T. Kirka, in Georgeem Takeijem, ki je igral poročnika Hikaruja Suluja. Čeprav sta se skupaj podala na kar nekaj misij, se v resnici nikoli nista prenesla. Takei je govoril, da je Shatner “navaden egoist”, Shatner pa, da je Takei “patološki lažnivec”. Sovraštva nikoli nista skrivala in videti je, da se še ne bosta tako kmalu pobotala.

Jennie Garth in Shannen Doherty

Jennie Garth in Shannen Doherty
Jennie Garth in Shannen Doherty

Prijateljstvo med Brendo in Kelly je bil eden od glavnih razlogov, zakaj je bila serija Beverly Hills 90210 ena od najbolj vročih serij devetdesetih. Na žalost je bilo za kamerami popolnoma drugače. Jennie je v nekem intervjuju priznala, da sta si s Shannen velikokrat želeli “populiti lase in izpraskati oči”. Med promocijo svoje knjige je Jennie razložila, zakaj se s Shannen nikoli nista dobro razumeli: “Bili sva mladi punci, ki sta iskali svojo pot in individualnost. Obe s Shannen sva po horoskopu ovna, obe sva močni, neodvisni ženski, zato velikokrat siliva z glavo skozi zid.”

Angelina Jolie in Johnny Depp

Angelina Jolie in Johnny Depp
Angelina Jolie in Johnny Depp

Združitev dveh največjih hollywoodskih zvezd (in najbolj privlačnih) se zdi popolna ideja. Sicer nadarjena Angelina Jolie in Johnny Depp v filmu Turist med seboj nista imela kemije. Prav tako se niti nista preveč marala. Angelino je motila Deppova razcapanost, Depp pa je menil, da je Angelina “zadrta in polna sama sebe”.

Rachel McAdams in Ryan Gosling

Rachel McAdams in Ryan Gosling
Rachel McAdams in Ryan Gosling

Beležnica je moderna različica Romea in Julije. Noah in Allie imata svoje vzpone in padce, znata nas smejati, prav tako pa znata izvabiti solze. Kemija med Rachel McAdams in Ryanom Goslingom se je zdela resnična in gledalci so si želeli, da bi bila par tudi v resničnem življenju – kar se je sčasoma tudi zgodilo. Leta 2005 sta Rachel in Ryan začela precej turbulentno razmerje, ki je s premori trajalo 3 leta. Ironično pa se par na snemanju filma Beležnica ni razumel, med njima preprosto ni bilo kemije. Režiser Nick Cassavetes je za nek intervju dejala, da je Ryan prišel k njemu s prošnjo, naj Rachel nadomesti z drugo igralko, češ da z njo ne more delati.

Claire Danes in Leonardo DiCaprio

Claire Danes in Leonardo DiCaprio
Claire Danes in Leonardo DiCaprio

Romeo + Juliet je ena od adaptacij največje ljubezenske zgodbe, ki je za kamerami ni bilo moč zaznati. Claire Danes je motila Leonardova hudomušnost, in čeprav je bil Leonardo takrat star šele 22 let, to Claire ni ustavilo, da ga ne bi označila kot “zelo nezrelega”. Leonardo je po drugi strani menil, da je Claire “precej zadrta”. Ko sta le lahko, sta se drug drugemu izogibala. Ne glede na vse, je Claire oskarja Leonardu iz srca privoščila in še pridala, da je Leonardo “izvrsten igralec, genij, ki ga vsi obožujemo”.

Jennifer Aniston in David Schwimmer

Jennifer Aniston in David Schwimmer
Jennifer Aniston in David Schwimmer

Jennifer in David sta nas celo desetletje zabavala kot Rachel in Ross v seriji Prijatelji. Njun odnos je bil realističen, turbulenten, vsi pa smo vedeli, da bosta na koncu le pristala skupaj. Nadarjen dvojec nas je prepričal in verjeli smo, da sta prijatelja tudi za kamerami. A temu ni tako. Davida je razburila izjava Jennifer, ko je v intervjuju leta 2010 izjavila, da “nima pojma, s kom se bo poročil”, čeprav sta bila s partnerko skupaj že kar nekaj let. Tudi Jennifer Davida ni povabila na poroko z Justinom Therouxom in to Davidu ni bilo povšeči. A upanje še ni izgubljeno! Na zadnjih dogodkih sta uživala v družbi drug drugega.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
10+ igralcev, ki so bili odpuščeni med snemanjem filma