fbpx

Ikea in Sonos: Edinstven zvočnik kot umetniško delo

Foto: Ikea.com

Glasba je ena od najpomembnejših sestavin za ustvarjanje pravega vzdušja v domu. Podjetje Ikea in Sonos prepoznavata pomen zvoka in njegov pozitiven učinek na naše počutje, zato sta združila moči. Sonos je vodilno svetovno podjetje, ki izdeluje optimalne in vrhunske brezžične zvočnike, ki zagotavljajo neprimerljivo zvočno izkušnjo, krasi jih premišljena oblikovalska estetika in enostavnost uporabe.

Švedska korporacija Ikea se je v preteklosti že odločila za sodelovanje z ameriškim tehnološkim podjetjem, saj sta bil rezultat skupnega sodelovanja dva izdelka in sicer zvočnik knjižna polica in zvočnik svetilka.

Tokrat so ponovno združili moči in so ustvarili edinstven zvočnik z okvirjem za slike, ki lahko služi tudi kot umetniško delo. Zvočnik prihrani prostor, saj se ga lahko obesi na steno, postavi na polico ali na tla. Na voljo je v črni in beli barvi.

Zamenljiv sprednji del omogoča enostavno izbiro sloga, ki ustreza vašemu domu.

Čeprav se uradno imenuje Picture Frame, pa zvočnik ni namenjen za shranjevanje slik. Glasbo predvaja preko WiFi-ja, kompatibilen pa je tudi z drugimi zvočniki in tako v domu lahko ustvarite širšo stereo izkušnjo.

Od 15. julija 2021 bo WiFi zvočnik Symfonisk z okvirjem za slike na voljo v trgovinah Ikea po vsej Evropi. Cena zvočnika bo 199 evrov.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!