Verjamete ali ne, to so najbolj čustvena astrološka znamenja

Foto: Envato

Ste morda oseba, ki ne skriva svojih čustev? Nekdo, ki mu je bolj mar za druge, kakor zase? Ste preveč čustveni? Se predate z dušo in telesom?

Nekateri ljudje so izredno sentimentalni in čustveni, čeprav si marsikoga to ne bi mislili. Nič ni narobe, če pokažete svoja čustva in želite, da vam jih tudi drugi vračajo v podobni meri.

Romantika, čustva, iskrenost niso nikoli iz mode.

Poglejmo si, kateri astrološki znaki so izjemno sentimentalni?

Ribi

Ste idealistični. Brezupni romantiki. Privlačijo vas osebe z močnimi čustvi, takšni, kot ste vi. Ko govorimo o sentimentalnosti, vaša kreativnost v ljubezni resnično pride v ospredje. Skozi umetnost izražate svoja čustva do drugih in si želite, da bi oseba, ki je z vami, čustva izražala na podoben način. Vaše dojemanje ljubezni na ljudeh pusti zelo močan vtis in obožujete ljudi, ki to prepoznajo v vas.

Ljubite življenje in ljudi, ki vas imajo radi. Foto: Jonathan Borba / Unsplash

Rak

Ste izjemno sentimentalni. Ne samo zato, ker ste zelo odprti glede svojih čustev in jih ne skrivate, temveč tudi veliko časa posvečate skrbi za druge. Če se kdo potrudi, da poskrbi za vas, ste navdušeni, saj v njem vidite sebe. Prevzamejo vas ljudje, ki cenijo družino in prijatelje in so tam, ko jih potrebujete.

Bik

Morda navzven izgledate močni, globoko v sebi pa ste zelo sentimentalni, do dna duše. Radi ustvarjate spomine in partnerju kupujete stvari, za katere veste, da jih bo cenil. Zelo radi podoživljate prijetne spomine. Želite, si da ste nekomu prioriteta. Čeprav morda dajete vtis, da ničesar ne potrebujete, se dobesedno stopite, ko nekdo stori nekaj romantičnega za vas.

Tehtnica

Ne skrivate svojih romantičnih upov. Morda ste družabni in radi spoznavate nove ljudi, toda ko najdete nekoga, do katerega imate iskrene občutke, vso pozornost in oboževanje usmerite samo vanje. Želite si nekoga, ki vam bo spodnesel tla pod nogami. Takšnega, ki se ne boji pokazati čustev in namenov. Romantične geste so tisto, s čimer vas druga oseba v hipu osvoji.

Z drobnimi romantičnimi gestami polepšate svet sebi in drugim. Foto: Jonathan Borba

Škorpijon

Navzven se zdite hladni in odmaknjeni, v sebi pa nosite močne občutke predanosti. Morda ne boste takoj izrazili svojih čustev osebi, ki jo imate radi, ker menite, da ljubezen potrebuje čas, da se razvije in raste. Če pa vaš partner dokaže, da je pozoren, in vam pokaže svojo ranljivo plat, se vas to zelo dotakne. Želite si srečno ljubezen.

Lev

Ste na prvem mestu v izkazovanju romantični gest in ste lahko neverjetno sentimentalni. Svojo ljubezen izražate na posebne načine, saj jo hočete zaščititi, prav tako pa si želite, da vam jo partner vrača. Ni dovolj, da naredijo nekaj, kar delajo vsi, želite, da vam pokažejo ljubezen na njihov način, da v to vložijo ves svoj trud in ljubezen. Potrebujete občutek, da ste jim vse, da mislijo resno.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!