Roxanich Wine & Heritage Hotel: heidonistična nebesa v Istri

Foto: Booking.com
Zadnjič posodobljeno: :

Luksuzni oddih v kulinaričnih nebesih in ob čudoviti vinski spremljavi, prav to obljublja Roxanich Wine & Heritage Hotel.

Razgledi, znamenitosti in okusi, to je vse kar potrebujete za nepozaben oddih. Roxanich Wine & Heritage hotel svojim gostom ponuja čudovito izkušnjo istrske kulturne dediščine in okusne lokalne kulinarike, vse, vključno z dizajnom, pa je premišljeno do zadnje podrobnosti. Že sama lokacija jemlje dih, saj se hotel nahaja v senci veličastnega Motovuna, s pogledom na rečno dolino Mirne.

Eklektičen dizajn, v harmoniji s kamnitim oklepom mogočne stavbe, vas ne pusti ravnodušne. Na voljo je 32 edinstveno opremljenih sob in prav vsaka izmed njih je nekaj posebnega. Unikatno pohištvo, zanimiva izbira barvne palete in vzorcev, ustvarijo domačnost, daleč stran od doma.

Pravi biser je hotelska restavracija, ki daje sodoben pridih kulinarični tradiciji regije. Enostavne, iskrene in sezonske jedi, bodo navdušile tudi najbolj stroge gurmane. Pripravljene so iz lokalnih in organsko pridobljenih sestavin, pospremi pa jih odlična kapljica iz lastne vinske kleti. Prav vina Roxanich so ena največjih prednosti, ki jih nudi hotel. Gostom omogočajo obisk domače vinske kleti, ki se nahaja pod hotelom in okušanje čutnih vinskih kapljic.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!