Adidas in Lego: superge, ki jih boste lahko sestavili in nosili

Foto: Adidas.com

Lego in Adidas Originals sta ponovno združila moči. Klasična silhueta priljubljenih superg Superstar, ki so bili prvič predstavljeni leta 1969, prihajajo v popolnoma novi obliki. Gre za čevelj, ki bo na voljo tako tistim, ki jih bodo zares nosili ter vsem ljubiteljem sestavljanja kock Lego.

Superga Adidas Superstar

Znamenita superga izdelana iz usnja v črno-beli barvi ima svoje običajne podrobnosti. Vendar se te pojavijo v vzorcu kock Lego, vključno s prepoznavnimi tremi črtami. Predvsem je zanimiv sprednji del, saj ga krasijo znamenite kocke. Superga bo na na voljo, tako za odrasle, kot tudi otroke. Za njo bo potrebno odšteti 140 evrov. Za otroške, ki bodo v različnih barvah pa 74 evrov.

Kocke Lego

Prav tako pa boste na račun prišli tudi vsi ljubitelji kock Lego, saj se bo istočasno kot superge dalo kupiti tudi sestavljanko priljubljenih superg. Tako kot prava, tudi različica LEGO vključuje ikonično grafiko, od črt, oblike, logotipa. Komplet vključuje tudi 17 dodatnih elementov, tako da boste lahko izbirali ali sestavite levo ali desno supergo. Kot dodatek pa dobite tudi vezalke in znamenito škatlo. Precej zabavno, kajne! Za sestavljanjko bo potrebno odšteti 99 evrov.

Oba izdelka bosta na voljo 1.julija na uradni spletni strani Lego in Adidas.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!