Incubate: aplikacija, ki ti dovoljuje, da si pošlješ sporočilo 25 let v prihodnost

Ljudje se ves čas ukvarjamo s (svojo) prihodnostjo. Kaj bomo študirali, kam bomo odpotovali na počitnice, kaj bomo naslednje jutro oblekli za v službo, kakšno bo naše finančno stanje prihodnje leto in še in še. Pa pustimo tako velika vprašanja raje za drugič. Za vas imamo nekaj bolj zabavnega, kar se tiče prihodnosti. Kaj če bi vam povedali, da si lahko pošljete SMS, ki ga boste prejeli šele čez 25 let?

Incubate je aplikacija, prek katere si lahko danes pošljete SMS, počakate 25 let in voila, preberete svojo misel izpred četrt stoletja.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=41&v=9aPu1FGOt5g

Zamisel se je porodila Michaelu McCluneyju, ko je njegov prijatelj, oče trojčkov, izrazil željo po prikazovanju videoposnetkov odraščanja svojih otrok, ko bodo odrasli, a ga je bilo strah, da bi jih kje založil. Z aplikacijo je prijatelj posnetke zdaj lahko poslal v prihodnost, kjer ga bodo zagotovo počakali.

Nato je McCluney razvil še nekaj za mladoporočence, in sicer funkcijo Incubate My Wedding, s katero lahko poročeni pari posnetke svoje poroke prav tako pošljejo v prihodnost, da si jih bodo lahko še, upamo, takrat skupaj ogledali.

Dodal je še Future Booth, 55-palčno napravo v obliki iPada, ki bo na poroki lahko posnela odštekane fotografije ali videoposnetke ter jih poslala v prihodnost.

Osnovna različica Incubate je na voljo brezplačno, dodatek za poročna slavja pa vas stane 250 evrov.

Dodatne Informacije

Več infromacij:
myincubate.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Amazon Prime Day 2021: neverjetni popusti za pametne športne ure