Lazareth Yamaha R1 Street: filmski rekvizit poželenja

Lazareth Yamaha R1

Motorno kolo Lazareth Yamaha R1 Street je preživelo že kar nekaj hudega. Najprej je bil skrbno izdelano, nato so ga uničili in na koncu ponovno obudili v življenje. Unikatna predelava francoskega predelovalca Ludovica Lazaretha je zdaj resnično postala Lazar.

Lazareth Yamaha R1 Street je bil v originalu ustvarjen za  znanstvenofantastični film Babylon A.D. z Vinom Dieslom v glavni vlogi. Zaradi njegove vloge v filmu je motorno kolo čakal žalosten konec, saj so ga v filmu popolnoma uničili.
https://youtu.be/dyvppdmqTMo
Po koncu snemanja se je Lazareth odločil, da bo poskusil obuditi unikatno Yamaho R1 in jo še izboljšati. Prednje vilice so namenjene drugemu projektu, zaradi česa je moral Lazareth na novo oblikovati prednje in zadnje vzmetenje. Platišča si je izposodil pri Triumphu in jim nadel široke pnevmatike. Ogrodje je narejeno iz karbonskih vlaken, LED-luči v izpušni cevi pa so hkrati tudi zadnja luč motornega kolesa. Z edinstvenim vzmetenjem in popolnoma futurističnim dizajnom boste bolj predelano Yamaho R1 zelo zelo težko našli.

Galerija slik: Lazareth Yamaha R1 Street

Dodatne Informacije

Več informacij:
lazareth.fr

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!