Indian Motorcycles x Traeger: ta motor ima na sebi pritrjen tudi žar

Indian Motorcycles x Traeger: ta motor ima na sebi pritrjen tudi žar

Vas morda zanima, kaj se zgodi, ko moči združita Indian Motorcycle in Traeger? Ta nenavadna kombinacija nas je namreč privedla do motornega kolesa, ki bo zagotovo v središču pozornosti na vsakem shodu motoristov.

Sodelovanje med Indian Motorcycle in Traeger je dobesedno vroče – zaradi tega, ker je motor Indian ‘opremljen’ s pravim premičnim žarom. Osnova je motorno kolo Indian Motorcycle Springfield Darkhorse, h kateremu so, v obliki stranske prikolice, pritrdili žar Traeger Ironwood 885.
Pri tem niso pozabili na ‘shrambo’, kamor spravite vse svoje potrebščine za peko na žaru. Motorno kolo je odeto v črnino, poganja pa ga 111 kubičnih centimetrov velik motor Thuder Stroke V-twin. Poudarja ga prednje črno platišče, ki ga prekriva izpostavljen blatnik.

Indian Motorcycles x Traeger
Indian Motorcycles x Traeger

Stranska prikolic/žar deluje na lesne pelete in ima dovolj prostora za 10 celih piščancev ali 7 kosov rebrc. Upravljamo ga preko digitalne komandne plošče, s katero ga vklopimo, ogrejemo in nastavimo temperaturo.
Žar se lahko pohvali z dvojno izolacijo in povezavo Wi-Fi, preko katere lahko z aplikacijo nadzorujemo temperaturo in pripravo hrane preko mobilnega telefona ali tablice.Indian Motorcycles Springfiled Darkhorse in Traeger Ironwood 885

Galerija: Indian Motorcycles Springfield Dark Horse in Traeger Ironwood 885

Dodatne Informacije

Več informacij:
indianmotorcycle.com
traegergrills.com

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Tesla Model S Shooting Brake: sanje “eko metroseksualca”