fbpx

5 modnih trendov, ki jim NE BI SMELA slediti: tega si NE SMEŠ privoščiti

5 modnih trendov, ki jim NE BI SMELA slediti: tega si NE SMEŠ privoščiti

Poleg tega, da so videti skrajno neokusno, so nekateri modni trendi tudi nevarni za vaše zdravje.

Tako kot lepota je tudi moda relativni stvar, kar pomeni, da bodo nekaterim ženskam določeni modni kosi bolj všeč, drugi nekoliko manj. In to je povsem “normalna stvar”. V modnem svetu so v zadnjih letih tako nekateri oblikovalci obnoreli svet s svojimi stvaritvami – še danes vsi nosijo originale ali približke originalov torbice in pasov znamke Gucci. Balenciaga je naredila boom z grdimi čevlji, ki jih še zdaj najdemo v skoraj vsaki modni trgovini. Nahrbtniki so zamenjali torbice.

Na drugi strani pa so nekateri oblikovalci s svojimi dizajni povzročili splošno zmešnjavo – njihovi izdelki so tako slabo narejeni, da boste brez težav zamenjali, ali gre za končni izdelek ali izdelek v nastajanju.
Zbrali smo nekaj takšnih biserčkov, ki vas bodo nasmejali, a hkrati razžalostili, ker se vam bo ob branju v mislih vrtelo le eno vprašanje: “bo to res kdo nosil”?

5 modnih trendov, ki jim NE BI SMELA slediti:

1. Janties

Džins kot gate so verjetno šala! Predstavljene so bile prvič na modni reviji v okviru kolekcije za poletje 2019, njihova cena pa znaša 277 evrov. Novinarji revije Vogue so celo pisali ginekologom, da bi izvedeli, ali je takšna vrsta spodnjega perila varna za ženske – ti so namreč povedali, da je dizajn zanimiv, vendar ni varen, zato je priporočljivo, da se pod te hlačke oblečejo še ene bombažne gatke.

2. Stripper Trousers

Stripper Trousers (foto: Fashionnova
Stripper Trousers (foto: Fashionnova

3. Korenček in trapez?

Oblikovalski duo Ksenia in Anton Schnaider, ki sta znana kot Ksenia Schnaider, sta predstavila kavbojke, ki vas bodo zmedle ‒ ena noga bo uživala v ozko oprijetem džinsu, druga pa v hlačnici na trapez. Oba modela naj bi bila popolna za različne priložnosti … in ta fuzije stane 330 evrov.

4. Backwards Bikini

5. Triangel

Hlače so bile prvič predstavljene na pariškem tednu mode. Model ni primeren zgolj za tiste, ki imate tetovažo, in bi jo rabi pokazali, temveč tudi garače v fitnesu, ki imate izklesane mišice.

View this post on Instagram

Paris when it sizzles! Paris

A post shared by Scott Schuman (@thesartorialist) on

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!