fbpx

ioCamper: raztegljiva in prenosljiva počitniška prikolica

S pomočjo 'počitniške prikolice' ioCamper bomo lahko vsako kombinirano vozilo ali po domače kombi spremenili v prenosljivo in zložljivo domovanje. In kar je še bolje, zaradi tega nam ne bo treba predelovati kombija in s tem izničiti njegovega namena.

ioCamper lahko pospravimo v zadek vsakega L1, H1, H2, H3 ali večjega kombija. Raztegljivo domovanje je v stisnjenem stanju dolgo 2,5 metra, široko 1,3 metra in visoko 1,7 metra. Uporabniki bodo lahko izbirali med tremi različnimi višinami ioCamperja in ga dobili v modernem, ‘vintage’, podeželskem ali poletnem slogu. ‘Premično domovanje’ potrebuje za postavitev 5 do 10 minut in zraste za približno štirikratno velikost, v primerjavi s ‘stisnjenim’ stanjem. V njem je dovolj prostora za 4 osebe, za njegov prevoz pa ni potrebna nobena trajna predelava kombija, razen pritrditev plošč za pritrditev ‘prikolice’ za njen varnejši prevoz.

ioCamper ponuja veliko možnosti, med drugim lahko najde svoje mesto na dvorišču, kjer se spremeni v samostojno stanovanje. Lahko ga uporabljamo ob vodi namesto ribiške koče ali pa kot manjšo ‘hišico’ za goste. Postavitev ioCamperja je preprosta, saj je treba slediti zgolj preprostim navodilom. To lahko naredimo ročno ali z uporabo aplikacije na pametnem telefonu ali tabličnem računalniku. Zamisel v tem trenutku še zbira podporo na portalu Indiegogo, in če bo tam uspešna, bo prototip kmalu ugledal serijsko proizvodnjo.

Galerija slik: ioCamper

Dodatne Informacije

Več informacij: iocamper.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!