fbpx

PIPA 2018: to so najlepše fotografije na Instagramu

Znani so rezultati največjega fotografskega tekmovanja na svetu, ki se je odvilo na Instagramu. Uporabniki z vseh koncev sveta so imeli tri tedne časa, da izberejo fotografije, s katerimi se želijo potegovati za nagrade na natečaju PIPA 2018.

Na natečaju Photobox Instagram Photography Awards (PIPA) je sodelovalo več kot 180.000 tekmovalcev. Ti so prispevali raznovrstne fotografije, na katerih je mogoče najti hišne ljubljenčke, čudovito naravo, kulturne znamenitosti in še mnogo več.

Fotografije, označene s ključnikom #thepipas2018, so bile razvrščene v 10 različnih kategorij, kot so potovanje, živali, šport, pokrajina, ljubezen …

Komisijo je sestavljalo več sodnikov, med katerimi sta se znašla tudi urednica revije Cosmopolitan Farrah Storr in bivši urednik fotografije pri Guardianu Eamonn McCabe.

Zmagovalno fotografijo, ki prikazuje majhnega pudlja, je posnel uporabnik @darrenwilliamhall. Dela umetnikov, ki so si prislužili naslove v posameznih kategorijah, si lahko ogledate tudi na uradni spletni strani tekmovanja.

To so zmagovalne fotografije natečaja PIPA 2018:

Živali in hišni ljubljenčki

Potovanje

Moda

Pokrajina

Festivali

Brez filtra

Umetnost, kultura in stil

Šport

Družina

View this post on Instagram

COME ON TROOPS LETS GET THE CARDBOARD & ROLL INTO THE SUMMER HOLIDAYS • BRING IT ON! Unfortunately we are not going anywhere this summer, so we are going to be creative. (Aren’t we boys!) I got the kids a writing book each and asked them to write everything they want to do in the hols. They have both wrote simple ideas and adventures (phew)… The best one so far is a custard pie fight…think I can manage that one. • • My inspiration is not just limited to interiors (as you know) I get inspired by all things creative and instagram is a cool place to be… From photoshop pics, art, colour, pattern to interiors…love it all! ⛔️ Ps. I finally got The Other Half to be in a photo. ⛔️ – – – #whpuptome #mycreativesummer_summernights #cardboardfamily #inspirationimage #whplookup #cardboard #cardboardart #cardboardcutout #ThePIPAS2018 #gramheist #ps_wanderlust #cardboardtoys #cardboardchallenge #visual100 #visualcreators #visualmovement #theimage #enter_imagination #mightydreamers #worldtones #creativegrammer #igcreative_editz #summernights #creativefamily #cardboardcreations #schoolsoutforsummer #stayathome

A post shared by Colour Consultant (@eclectic_street) on

Dodatne Informacije

Več informacij:
pipa2018.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!