Prvi slovenski teden kozmetičnih salonov

Zadnjič posodobljeno: :

V Sloveniji bo med 15. in 20. oktobrom prvič potekal teden kozmetičnih salonov. Če je kdaj dober čas za obisk kozmetičnega salona, je to zagotovo zdaj, saj bodo najboljši kozmetični saloni po vsej Sloveniji ponujali ekskluzivne storitve iz sveta profesionalne kozmetike.

Pomembne Informacije
Kdaj?

do

Kje?

več kot 30 kozmetičnih salonov po Sloveniji

Dogodek na Facebooku

Povezava

Vstopnina

Cene paketov se razlikujejo.

Svoja vrata bo v okviru tega večdnevnega dogodka odprlo več kot 30 kozmetičnih salonov po vsej Sloveniji, ki bodo ponujali več kot 60 različnih paketov storitev, pripravljenih samo za ta teden, poudarek pa bo na dodani vrednosti teh ponudb. Vsi sodelujoči saloni imajo certifikat odličnosti, ki jim ga je podelilo Slovensko kozmetično združenje, certifikat pa zagotavlja, da so storitve, ki jih ponujajo, na najvišji možni ravni.

Pripravite se na kozmetično razvajanje.
Pripravite se na kozmetično razvajanje.

Teden kozmetičnih salonov, ki bo potekal pod okriljem Združenja slovenskih kozmetičnih salonov, bo tako več kot odlična priložnost, da obiskovalci preizkusijo kar največ različnih storitev. Tako bodo lahko dobesedno na lastni koži preizkusili kakovost in strokovnost, ki jo saloni ponujajo. Kateri kozmetični saloni bodo sodelovali v Tednu kozmetičnih salonov, si lahko pogledate tukaj.

Dodatne Informacije

Več informacij:
kozmeticnozdruzenje.si

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Najboljši ženski parfumi za zimo 2020/2021