Mama, hvala ti za vse: močni tatuji, ki jih lahko posvetiš svoji mami

Mama, hvala ti za vse: močni tatuji, ki jih lahko posvetiš svoji mami

Verjetno je najpomembnejša stvar, na katero pomislite, ko se odpravljate na tetoviranje, ideja, kaj vam tatu sploh predstavlja. Poslikava, ki je zgolj lepa, razen lepote pogosto nima vsebine. A če je posvečena mami, dobi popolnoma nove razsežnosti. Vsakič, ko boste pogledali svojo tetovažo, se boste spomnili na najpomembnejšo figuro v vašem življenju.

Ne glede na to, ali je mama še zmeraj v vašem življenju ali ne, ne morete zanikati, da je tatu, posvečen posebno njej, najboljši, ki si ga lahko omislite. Ne samo, da se boste ob pogledu nanj vedno spomnili na svojo mamo, ampak gre za močno vez, ki jo lahko ‘vzamete s seboj, kamorkoli greste’.

Tetovaža, ki slavi vašo mamo, je odličen način, da na enem mestu združite vse čudovite spomine in je poklon neprekinljivi vezi, ki jo z njo imate. Tukaj je nekaj briljantnih tetovaž, ki jih lahko posvetite mami.

Znak materinstva

Pomislite na zgodovino in vse simbole, ki predstavljajo matere in ženskost – luna, rože, določene živali … Od tam lahko dobite navdih. Simboli lahko povedo več kot besede.

Klasična ‘mama tetovaža’

Srčki, rožice in ptički – v enem tatuju združeno vse, kar vas spomni na mamo. Gre za model tatuja, s katerim so ljudje skozi stoletja krasili svoje telo. Čeprav danes niso več v modi klasične ‘mama tetovaže’, moramo priznati, da so resnično prikupne. Z majhnimi popravki jih lahko posodobite, da dobijo moderen pridih.

Njen podpis, ime ali vzdevek

Z bolj osebnim zapisom ne boste zgrešili – na telo lahko poslikajte njen zapis, ki vam je pri srcu, ime ali vzdevek, ki vas bo vedno spomnil nanjo.

Tatu nečesa, kar vas spomni nanjo

Tudi če tetovaža nima neposredne povezave z okusom vaše mame, lahko svojo ljubezen do nje izkažete tudi tako, da naredi tatu nečesa, kar vas spomni nanjo.

Pomemben datum

Če želite biti bolj subtilni, si lahko omislite datum, ki je povezan z vašo mamo. Lahko jo vprašate o najboljših dneh njenega življenja ali si vtetovirate datum, ko sta naredila nekaj velikega skupaj. Z datumom rojstva pa nikoli ne boste zgrešili.

Tetovaža njene najljubše slike

https://www.instagram.com/p/BoJCx1QA9yu/?tagged=klimttattoo

Če ima tvoja mama rada umetnost, je potem zelo smiselna tetovaža njene najljubše umetnine. Ne samo, da bo umetnost na vašem telesu videti lepo, ampak bo še bolj posebna zaradi tega, ker jo ima rada vaša mama.

Zvok njenega glasu

https://www.instagram.com/p/BoO52kpHrb2/?tagged=soundwavetattoo

Zvok glasu vaše mame je verjetno najbolj zanimiv tatu, ki si ga lahko omislite. Pred časom se je zdelo neverjetno, a zdaj lahko avdiozapis preselimo na naše telo. Verjetno najbolj čustven tatu bo pridobil še močnejši pomen, ko slišite, da lahko z aplikacijami skenirate tetovažo, ki sliko spremeni v dejanski avdiozapis. Tako bo glas vaše mame vedno z vami.

Njen portret

Mamina podoba na vašem telesu? S tem ne morete zgrešiti! Ali pač?

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Noseča zvezdnica družbenih omrežij bo za 11 tisoč evrov predvajala porod v živo